Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Αλυτο παραμένει το πρόβλημα στη Γ. Ζωγράφου στου Ζωγράφου


Το παρακάτω κείμενο μοιράστηκε χθες στα σταθμευμένα αυτοκίνητα της Γ. Ζωγράφου.

Η ενέργεια αυτή του Δήμου Ζωγράφου αποφασίστηκε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, για το οποίο γράψαμε ενημέρωση και την άποψή μας.

Η Δημοτική Αρχή, αγνοεί τις προτάσεις των οδηγών των λεωφορείων και του ΟΑΣΑ και όσων επιμένουμε για την τοποθέτηση οριοδεικτών (πλαστικά κολωνάκια) ανάμεσα στις δυο λωρίδες κυκλοφορίας της Γ. Ζωγράφου, επιλέγοντας τα πρόστιμα και την αστυνόμευση.

Ετοιμάζεται να μοιράσει πρόστιμα στους κατοίκους, αλλά το πρόβλημα της Γ. Ζωγράφου δεν πρόκειται να λυθεί οριστικά. Η λύση που προτείνει η Δημοτική Αρχή θα είναι και ακριβή για τους δημότες και προσωρινή.

Ακολουθεί το κείμενο που μοιράστηκε:

Φίλοι οδηγοί,
Σας ενημερώνουμε και γραπτά, ότι η στάθμευση απαγορεύεται στη Γ. Ζωγράφου, γιατί δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία ασθενοφόρων, οχημάτων πυρόσβεσης, λεωφορείων, αλλά και όλων των οχημάτων γενικότερα. Άλλωστε, όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών τροχαίων ατυχημάτων που τα περισσότερα οφείλονται στην παράνομη στάθμευση.
Επειδή η Τροχαία έχει σκοπό να εντείνει την αστυνόμευση, σας παρακαλούμε να τηρείτε τον Κώδικα
Οδικής Κυκλοφορίας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Υ.Γ.: Οι κάτοικοι που διαμένουν στην οδό Γ. Ζωγράφου μπορούν να ζητήσουν ειδικές τιμές στα Δημοτικά Γκαράζ από τη ΜΑΞΙΑΔΗΖ (Τηλ.: 210-7771007), για τη στάθμευση
των αυτοκινήτων τους.

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
https://xekinimazografou.wordpress.com/

Διαβάστε σχετικά:
H Κ. ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom