Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Γιατί θυμήθηκαν, 6 μέρες μετά, οι δύο αντιπρόεδροι του ΣτΕ να παραιτηθούν από το σωματείο τους;

Προσφέρουν κακή υπηρεσία, δηλώνει ο πρόεδρος του ΣτΕ

Σ το άκουσμα της είδησης, την περασμένη Τετάρτη, της παραίτησης των δύο αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. ΧρήστουΡάμμου και Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, ο νους όλων πήγε στην παραίτηση από τη θέση του δικαστικού λειτουργού,οπότε μέγα θέμα θα προέκυπτε, κάτι σοβαρό θα συνέβαινε στα υψηλά κλιμάκια της Δικαιοσύνης.

Με το πέρασμα όμως κάποιων ωρών... διευκρινίστηκε ότι παραιτήθηκαν από μέλη του προεδρείου του συνδικαλιστικού τους οργάνου, επειδή η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Δικαστών του ΣτΕ τάχθηκε με την άποψη του προέδρου του ΣτΕ για τους λόγους ματαίωσης της διάσκεψης για τις τηλεοπτικές άδειες την προηγούμενη Παρασκευή.

Πολλά τα ερωτήματα για την πρωτόγνωρη κίνηση των δύο ανώτατων δικαστών,και μάλιστα για ένα θέμα που αφορά μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, με τη διαπλοκή να έχει κύριο λόγο στη σύγκρουση.

Είναι γνωστό ότι σε κάθε σωματείο και στις ομοσπονδίες (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕκ.ά.) η πλειοψηφία αποφασίζει και η μειοψηφία στηρίζει την απόφαση που πάρθηκε. Αυτό, όμως, το αυτονόητο οι δύο δικαστές δεν το σεβάστηκαν. Το γιατί είναι δικό τους θέμα να το εξηγήσουν.

Στις περισσότερες από τις υποθέσεις....

Η συνέχεια του άρθρου στο Παρόν που κυκλοφορεί σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom