Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΟΔΟΣ ΤΩΡΑ: Εκκενώθηκε το SUPERFAST XII μετά από τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό (φωτο)

Ακινητοποιημένο το πλοίο στο λιμάνι της Ρόδου

Τηλεφώνημα για βόμβα εντός του πλοίου SUPERFAST XII που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει από το λιμάνι της Ρόδου με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, έγινε γύρω στις 16:45.
 Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές της περιοχής μας με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να  αποβιβαστούν για λόγους ασφαλείας όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα από το πλοίο.
Ακόμη και αυτή την ώρα, διεξάγονται εξονυχιστικοί έλεγχοι στο καράβι, με την συνδρομή και ειδικού σκύλου για τον πιθανό εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού.
Το παραπάνω εκτός από αναστάτωση έχει προκαλέσει και μεγάλη ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, αφού βρίσκονται εδώ και μια ώρα σε αναμονή, ενώ παραμένει άγνωστο τι ώρα και αν θα αναχωρήσει το πλοίο από την ώρα για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.
































http://www.rodiaki.gr/

update:Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα
Οι έλεγχοι που έγιναν με την συνδρομή και ειδικού σκύλου για τον εντοπισμό εκρηκτικών μηχανισμών, έδειξαν ότι το τηλεφώνημα που προκάλεσε την ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών, ήταν φάρσα, έτσι το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι της Ρόδου στις 18:30, αφού επιβιβάστηκαν ξανά σε αυτό οι επιβάτες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom