Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Χάλκινο μετάλλιο η Βούλα Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα


Νέα επιτυχία για τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ, μετά το χρυσό μετάλλιο χθες της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ,σήμερα η Βούλα Παπαχρήστου πήδηξε στα 14,47 μ. και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν, χάνοντας τη δεύτερη θέση στην τελευταία προσπάθεια.



Την έκπληξη και στην πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση έκανε ο Μιχάλης Αναστασάκης, με 4η θέση στη σφυροβολία.Όλα αυτά, ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν το "τεράστιο" αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ελπίδες για... μεγάλα πράγματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο άφησαν οι Έλληνες αθλητές με την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Άμστερνταμ, με τα ελληνικά “χρώματα” να φτάνουν -μετά το χρυσό της Κατερίνας Στεφανίδη- και σε νέο μετάλλιο.

Με άλμα στα 14.47μ. κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Μάλιστα, μέχρι το έκτο άλμα ήταν δεύτερη, αλλά τελικά η Πατρίσια Ραμόνα με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 14.58 ανέβηκε στην πρώτη θέση ρίχνοντας από εκεί την Χάνα Μινένκο που είχε το καλύτερο της στα 14.51μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom