Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

43.400 ευρώ για εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης! (δείτε το έγγραφο)

Λεφτά υπάρχουν... και τα καίμε άμα λάχει!

Τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί εικονική έκρηξη του ηφαιστείου στη Σαντορίνη,χαρίζοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα σε ντόπιους και τουρίστες.

Το Σεπτέμβριο θα λάβει χώρα στη Σαντορίνη ένα φαντασμαγορικό θέαμα καθώς θα πραγματοποιηθεί εικονική έκρηξη του ηφαιστείου.

Ήδη, η εταιρεία Γεωθήρα του Δήμου Θήρας προετοιμάζεται για το γεγονός.Συγκεκριμένα προκήρυξε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών (πυροτεχνήματα) και ανάθεση δράσης εκτέλεσης της εικονικής έκρηξης του ηφαιστείου με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ επί της συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης για τα υπό προμήθεια είδη.

Η προϋπολογιζόμενη για την προμήθεια δαπάνη,ανέρχεται στο ποσό των 43.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.και θα καλυφθεί από τον Κ.Α. Η 4 με τίτλο "Έξοδα προβολής και διαφήμισης¨ του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2016 της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.". (Σημ. Ζείδωρον: Μα αν πρόκειται για την προβολή του νησιού αυτό δεν έπρεπε να έχει γίνει από τις αρχές της τουριστικής περιόδου κι όχι στη λήξη της;)

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο κτίριο διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης στη Μεσαριά Θήρας (κάτω από το Ι.Κ.Α. Θήρας, επί του επαρχιακού δρόμου Φηρών – Πύργου), την Πέμπτη 28 Ιουλίου, και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών στις 10:00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του διαγωνισμού.

Σε περίπτωση μη συμμετοχής παρόχων, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών τις 10:00 π.μ.

Για να διαβάσετε ή/και να αποθηκεύσετε το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης του Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., και στο τηλέφωνο 2286023021 (αρμόδιος υπάλληλος Βάιλας Γεώργιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom