Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Πανικός σε πτήση τσάρτερ από Βερολίνο προς Ηράκλειο - Μάχη στην καμπίνα των επιβατών - Σύλληψη μπροστά στην κάμερα (φωτο & βίντεο)


- Το αεροπλάνο της Air Berlin απογειώθηκε από το Βερολίνο και ξεκίνησε το ταξίδι του για το Ηράκλειο
- Ξαφνικά οι φωνές από την καμπίνα των επιβατών ανάγκασαν τους πιλότους να ζητήσουν ενημέρωση
- Τα επόμενα λεπτά θα μείνουν αξέχαστα σε όλους με το βίντεο ντοκουμέντο να κάνει το γύρο του διαδικτύου
- Οι χειρονομίες έδωσαν τη θέση τους στις φωνές και σε μια μάχη μπροστά στις αεροσυνοδούς
- Οι πιλότοι ενημέρωναν για τις εξελίξεις με αποτέλεσμα αστυνομικοί να περιμένουν το επίμαχο αεροπλάνο
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Πανικός επικράτησε σε πτήση αεροσκάφους τσάρτερ της Air - Berlin από Βερολίνο προς Ηράκλειο όταν έκπληκτοι οι επιβάτες είδαν ένα ταξιδιώτη, λίγο μετά την απογείωση, να σηκώνεται όρθιος και σε έξαλλη κατάσταση (πιθανόν υπό την επήρεια αλκοόλ) να χειρονομεί προς τις αεροσυνοδούς και να φωνάζει σε καθαρά γερμανική διάλεκτο. 

Στο αεροπλάνο επικράτησε αναστάτωση με τους πιλότους να ζητούν ενημέρωση μέσα από το πιλοτήριο. Ο δράστης παρέμενε όρθιος και κάποια στιγμή άρχισε να κινείται απειλητικά προς τους πίσω επιβάτες, την ώρα που το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα. 

Όλοι παρακαλουθούσαν με κομμένη την ανάσα το νεαρό, που σύμφωνα με πληροφορίες, φώναζε πως είναι οπλισμένος. Κάποιοι πρόλαβαν να τραβήξουν φωτογραφίες που δείχνουν τους επιβάτες να κοιτούν από τις θέσεις τους, το σημείο της έντασης...
ΦΩΤΟ από neakriti.grΦΩΤΟ από neakriti.gr
Τη λύση έδωσε ένας από τους επιβάτες. Ένας άνδρας που καθόταν στη θέση του, περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Όταν ο δράστης έφτασε μπροστά του, σηκώθηκε και με γρήγορες όσο και «επαγγελματικά» επιδέξιες κινήσεις, ακινητοποίησε τον «εκτός εαυτού» επιβάτη, τον έριξε στο πάτωμα του αεροσκάφους και αμέσως του πέρασε χειροπέδες! 

Κάπου εκεί, έληξε χωρίς απρόοπτα η «περιπέτεια» των επιβατών της πτήσης, ενώ από το πιλοτήριο ο κυβερνήτης, την ώρα που το αεροσκάφος προσέγγιζε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να προσγειωθεί, μέσω Πύργου Ελέγχου, ειδοποιούσε την Αστυνομία του Αεροδρομίου.

Λίγο αργότερα όπως φαίνεται καρέ - καρέ στο επόμενο βίντεο ο «ταραξίας» οδηγήθηκε από αστυνομικούς του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης» Ηρακλείου, στο τμήμα εντός του αερολιμένα. Ωστόσο δεν κρατήθηκε και αποχώρησε αφού δεν υπεβλήθη μήνυση από κανέναν. Δείτε τις εικόνες...

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, ο άνδρας που πέρασε χειροπέδες στον ταραξία ήταν αστυνομικός που ταξίδευε για διακοπές στην Κρήτη. Είναι όμως πιθανόν, αυτή να είναι η «επίσημη» εκδοχή και για λόγους ασφαλείας, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Γερμανία, οι εκεί αρχές να έχουν λάβει ειδικά μέτρα για τις πτήσεις τους, όπως και σε άλλες χώρες.

Είναι δηλαδή πιθανόν, αστυνομικοί με προκάλυψη ταξιδιώτη, να βρίσκονται εντός πτήσεων εξωτερικού και εσωτερικού. Ιδίως τους θερινούς μήνες που χιλιάδες Γερμανοί ταξιδεύουν σε τουριστικές περιοχές για τις διακοπές τους.
Πληροφορίες: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom