Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Εισαγγελική παρέμβαση για τον... κύριο που πέταξε το σκυλάκι από τον 3ο όροφο - Τι λέει ο ίδιος (βίντεο)


Εισαγγελική παρέμβαση υπήρξε για την ασύλληπτη κτηνωδία που συνέβη στην πλατεία Αμερικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το πρωί της Παρασκευής ένας άνδρας άρπαξε ένα σκυλάκι και το πέταξε με δύναμη από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην άσφαλτο.

Το σκυλάκι έχει μεταφερθεί σε κτηνιατρική κλινική και αύριο αναμένεται να εγχειριστεί.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είχε πάει στο διαμέρισμα με σκοπό να αλλάξει κλειδαριά καθώς ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι που διέμενε εκεί του χρωστούσε αρκετά ενοίκια.

Όταν μπήκε στο εσωτερικό βρέθηκε αντιμέτωπος με το σκυλί και όπως λένε οι περίοικοι άκουσαν φασαρία και θεωρούν πως κακοποίησε το σκυλί πριν το πετάξει από το μπαλκόνι.

Ο άνδρας προσήχθη στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία, ενώ έχει διαταχθεί από την εισαγγελία να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Τι λέει ο άνδρας που πέταξε το σκυλί

Τη δική του εκδοχή δίνει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου στην πλατεία Αμερικής από το μπαλκόνι του οποίου έπεσε το σκυλί.

«Προσπαθούσα να διώξω το σκυλί να το ωθήσω προς την έξοδο και έγινε ότι έγινε. Θα μπορούσε αντί να πέσει κάτω να πέσει μέσα, αλλά έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω» δήλωσε ο άνδρας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος το σκυλί πήγε προς την άκρη του μπαλκονιού «σκαρφάλωσε απότομα και βρέθηκε στην κουπαστή, το κάγκελο γλιστρούσε και έκαιγε από τον ήλιο, έχασε στην ισορροπία του και έπεσε στο κενό».

Δείτε το βίντεο από το STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια: