Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Την ώρα της φιέστας Τσίπρα υπάλληλος του Δήμου Πάρου παρέμεινε κρατούμενος για αναρτήσεις του στο fb!!!

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ερντογάν!!!
Κι άλλα παραλειπόμενα των εγκαινίων

της Άντζελας Πεΐτση

Τον... μπελά του βρήκε ο υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Πάρου, Λευτέρης Καρποδίνης, ο οποίος συνελήφθη και κρατούνταν επί 3,5 ώρες στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς -στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook- ανήρτησε σχόλια για την παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο νησί με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου.

Κάποιες παρορμητικές, με αρκετή δόση οργής, αναρτήσεις ερμηνεύτηκαν ως «επικίνδυνες» και στάθηκαν αρκετές ώστε να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την τοπική αστυνομία να επιλαμβάνονται της υπόθεσης.

Με διαδικασίες fast track και με υπερβάλλοντα ζήλο οι διωκτικές Αρχές έθεσαν υπό κράτηση τον δημοτικό υπάλληλο για όση ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η φιέστα στο αεροδρόμιο, για το οποίο έχουν ήδη βγει τα «μαχαίρια» μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, όσον αφορά στην «πατρότητα» του έργου.

Οι επίμαχες αναρτήσεις ήταν οι εξής: 





Μετά την εν λόγω ανάρτηση, περίπου στις 10:00 π.μ. ο υπάλληλος κλήθηκε από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι... τελεί «υπό κράτηση». Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, o Διοικητικής του Α.Τ. Πάρου, δεν ήξερε «καν» τι είχε γράψει ο Λευτέρης Καρποδίνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και το πληροφορήθηκε έκπληκτος εκείνη τη στιγμή.

«Η διαπίστωση αυτή θα μπορούσε να γίνει σε δύο λεπτά», υπογράμμισε, μιλώντας στο zougla.gr, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Πάρου, Μπάμπης Μαλλινδρέτος, που ήταν μαζί με τον -υπό κράτηση- υπάλληλο, Λευτέρη Καρποδίνη. Και συνέχισε: «Κρατούνταν ο άνθρωπος επί 3,5 ώρες, μέχρι που τελείωσαν τα εγκαίνια από τον κ. Τσίπρα. Μόλις έληξε η τελετή, ήρθε τα σήμα πως μπορεί να αφεθεί ελεύθερος, από τα κεντρικά της Αστυνομίας και συγκεκριμένα από την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γιατί εκεί είχε φτάσει το θέμα». 

Ο κ. Μαλλινδρέτος υπογράμμισε παράλληλα: «Εδώ έχουμε αναβίωση σταλινικών τακτικών. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό υπάλληλο και πολύ καλό παιδί. Όλα ξεκίνησαν από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διάβασαν στο FB την ανάρτηση και ειδοποίησαν τους ανώτερους….» σημείωσε με νόημα. «Τόσα χρόνια εδώ στην Πάρο, τέτοια περιστατικά είναι πρωτόγνωρα και δείχνουν το ύφος και το ήθος αυτής της εξουσίας που μας κυβερνάει σήμερα».

Ακούστε ΕΔΩ τι λέει ο ίδιος υπάλληλος  για το συμβάν



Τα... παραλειπόμενα των εγκαινίων

Πολλά και αξιοσημείωτα είναι τα παραλειπόμενα από τη φιέστα της τελετής των εγκαινίων του Αεροδρομίου της Πάρου...

Το zougla.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν και κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το μέγεθος της ασυνεννοησίας από τη μεριά των διοργανωτών. 

Επίσης έλαμψε δια της απουσίας του, ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, που είχε προσκληθεί για να βραβευτεί, αλλά ουδείς το παρατήρησε. Έτσι, λοιπόν σηκώθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος για να «τον»… βραβεύσει, αφού κανείς δεν είχε δει πως ο κ. Ραγκούσης, δεν ήταν παρών. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο Παριανού κατοίκου «δεν «τους» έκατσε τελικά ο Ραγκούσης, παρά τις προσπάθειες των στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, να τον φέρουν στην εκδήλωση».

Την ίδια στιγμή, δεν προσκλήθηκε ο πρώην υπουργός, Γιώργος Αλογοσκούφης, καθώς στις δικές τουενέργειες το 2005, με την καταβολή της πρώτης δόσης των 10.000.000 εκατ. ευρώ είχε δοθεί «το πράσινο φως» για την έναρξη των εργασιών του έργου.

Αίσθηση προκάλεσε επίσης η μικρή συμμετοχή του παριανού λαού στα εγκαίνια του μεγαλύτερου έργου για το νησί τους, για τις Κυκλάδες αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που πήρε το zougla.gr, η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν αθρόα γιατί δόθηκε συγκεκριμένος αριθμός διαπιστεύσεων για τα άτομα που θα παραβρίσκονταν για να παρακολουθήσουν την τελετή των εγκαινίων. Μάλιστα και πάντα με την ίδια και έγκυρη πηγή, υπήρχε αυστηρός έλεγχος από τις αστυνομικές αρχές σε όλους όσοι προσέρχονταν στο χώρο του αεροδρομίου, ο οποίος ξεκίνησε σε απόσταση 500 μέτρων από το δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Αξιοσημείωτο ήταν πως δεν δόθηκε ο λόγος στον δήμαρχο της Πάρου, Μάρκο Κωβαίου, που ως δημοτική Αρχή και ως οικοδεσπότης του νησιού, είθισται σε επίσημες τελετές εγκαινίων να απευθύνει χαιρετισμό. Χαρακτηριστικά κορυφαίος παράγοντας της περιοχής ανέφερε στο zougla.gr πως είναι η πρώτη φορά που προσβάλλεται ο θεσμός της Δημοτικής Αρχής. «Δεν είναι δυνατόν σε μία τελετή εγκαινίων να μην μιλήσει ο Δήμαρχος που είναι η τοπική αρχή του τόπου» παρατήρησε.

Πάντως πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η εξαγγελία-υπόσχεση του κ. Τσίπρα προς τους κατοίκους της Πάρου για την προμήθεια δύο ελικοπτέρων, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ούτε το χρηματικό κόστος ούτε το χρονοδιάγραμμα της παράδοσής τους. Τοπικοί κορυφαίοι παράγοντες, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ανοίγει ο δρόμος προς τις πρόωρες εκλογές χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη εξαγγελία ως «μια προεκλογική παροχολογία».

http://www.zougla.gr/

Σημ. Ζείδωρον: Εκείνο που δεν λέει το ρεπορτάζ είναι ότι οι επίμαχες αναρτήσεις κατέβηκαν από τη σελίδα του υπαλλήλου του Δήμου Πάρου!

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ερντογάν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom