Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΚΡΗΤΗ: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του το κοριτσάκι μετά την επίθεση ροτβάιλερ


Στο πλευρό της 20 μηνών μικρούλας βρίσκονται γιατροί και νοσηλευτές στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν της επιτέθηκε το ροτβάιλερ.

Η γενική κλινική κατάσταση της μικρής είναι καλή, και το κάταγμα ινιακού οστού αντιμετωπίζεται ωστόσο, όπως είπε στο ekriti.gr ο Διοικητής ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος, οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για το αριστερό μάτι της μικρής, πάνω από το οποίο δέχθηκε ένα μεγάλο και βαθύ τραύμα από το σκυλί, που περνά πάνω από το αυτί και καταλήγει πίσω από το κεφάλι.

Μάλιστα σήμερα θα πραγματοποιηθεί ιατρικό συμβούλιο, προκειμένου να αποφασιστεί, αν το παιδί θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να σωθεί το μάτι.

Σχηματίζεται δικογραφία

Την ίδια ώρα η αστυνομία στον Άγιο Νικόλαο σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

Λαμβάνονται καταθέσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το σκυλί, το οποίο πρόσφατα πήρε η οικογένεια στο σπίτι και είχε κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, κατά τη διάρκεια της βόλτας, επιτέθηκε στα καλά καθούμενα, στο παιδί.

ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom