Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην ΠΑΤΡΑ: 28χρονος σκότωσε τη μητέρα του!


Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 28χρονος Πατρινός, κατηγορούμενος ότι σκότωσε την μητέρα του.

Ολα συνέβησαν πριν από δέκα ημέρες στις 19 Ιουλίου όταν
το βράδυ,η 53χρονη γυναίκα , διεκομίσθη από το σπίτι της στην Πάτρα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι και χθες το μεσημέρι, όπου και απεβίωσε.

Στο πλαίσιο ερευνών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, υιού της θανούσας, χθες αργά το βράδυ.

Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού, που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε σε βάρος του 28χρονου, ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη.

Πληροφορίες του dete.gr αναφέρουν πως μάνα και γιος αντιμετώπιζαν και ψυχολογικά προβλήματα και σε πολλές περιπτώσεις είχαν σημειωθεί κρούσματα βίας μέσα στο σπίτι.

http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom