Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Σκληρές ανακοινώσεις Φιλοζωικών: Ο Δήμαρχος Κοζάνης σκότωσε 4 απο τα ροτβάιλερ για να μην τα παραδώσουν στο φιλοζωικό


Ιδιαίτερα σκληρή είναι η αντίδραση της πανελλαδικής φιλοζωϊκής περιβαλλοντικής ομοσπονδίας,της Ε.Π.Υ.Ζ.Ω.  και λοιπών φιλοζωϊκών σωματείων μετά την ευθανασία των 4 ροντβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο στην Κοζάνη.

Διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις:

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την σημερινή απίστευτη είδηση.Ο Δήμαρχος Κοζάνης και η Αντιδήμαρχος σκότωσαν 4 απο τα ροτβαιλερ που κρατούσαν στο κυνοκομείο τους.Για να μην τα παραδώσουν στο φιλοζωικό.Προτίμησαν να αφαιρέσουν ζωές απο το να ρίξουν τον εγωισμό τους.΄Κουρέλιασαν την ελληνική νομοθεσία .Είναι αλήτες, κυνικοί , ανάλγητοι και ψεύτες.Καταδικάστε τους οι πάντες.Αυτό το έγκλημα δεν θα μείνει έτσι .

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Ε.Π.Υ.ΖΩ.: Ο Δήμος Κοζάνης με εντολή του δημάρχου Λ. Ιωαννίδη σκότωσε 4 ακίνδυνα Ροτβάιλερ



Η Ένωση Προστασίας - Υπεράσπισης Ζώων Δυτικής Μακεδονίας  (Ε.Π.Υ.ΖΩ.) σε ανακοίνωση της αναφορικά με την θανάτωση των τεσσάρων υγιών και μη επικίνδυνων Ροτβάιλερ – όπως τα χαρακτηρίζει σε γνωμάτευση του ο εκπαιδευτής σκύλων, Γιώργος Σέγκας, μέλος της 5μελους επιτροπής, που τα εξέτασε κατ’ εντολή του Δήμου Κοζάνης – επισημαίνει αυτό που πολλές φορές έχουμε πει στο www.zoosos.gr ότι η δημοτική αρχή με εντολή του δημάρχου, Λευτέρη Ιωαννίδη, οδήγησε στον θάνατο υγιή και μη επιθετικά ζώα. Η Ε.Π.Υ.ΖΩ. δηλώνει ότι αποχωρεί από την αρμόδια για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων Πενταμελή Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης και καταδικάζει τη συμπεριφορά και τις παράνομες ενέργειες του Δημάρχου Κοζάνης σε σχέση με τη δολοφονία των 4 αθώων Ροτβάιλερ. Τα παραπάνω αποφασίστηκαν με απόλυτη ομοφωνία της Γενικής Συνέλευσης του Ε.Π.Υ.ΖΩ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Σχετικά με τα ροτβάιλερ που δολοφονήθηκαν εκ προμελέτης κάτω από άγνωστες συνθήκες με προσωπική εντολή του δημάρχου Κοζάνης, η αλήθεια δυστυχώς είναι πολύ διαφορετική από αυτή που προσπαθούν να παρουσιάσουν οι δολοφόνοι και έχει ως εξής: Τα ροτβάιλερ οδηγήθηκαν στο δημοτικό κυνοκομείο Κοζάνης (σημειώνεται ότι το κυνοκομείο αυτό έχει μόνο προσωρινή αδειοδότηση για να φιλοξενεί 20 ζώα και στην πραγματικότητα φιλοξενεί πάνω από 70, κάτω από οδυνηρές για τα ζώα συνθήκες και κάτω από την πεισματώδη επιμονή του Δημάρχου να απαγορεύει στους πάντες ακόμα και σε μέλη της Πενταμελούς να τα επισκεφθούν - τον περασμένο Σεπτέμβριο βρήκαν δε το θάνατο κάτω ακόμα από αδιευκρίνιστες συνθήκες 130 ζώα).
Τα οκτώ ροτβάιλερ έμειναν στο κυνοκομείο του Δήμου μέσα σε κλουβιά και αλυσοδεμένα 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς ποτέ να προαυλίζονται. Το φαγητό και το νερό ήταν ελλιπή μια και ο Δήμος το Σαββατοκύριακο δεν παράσχει τροφή και νερό σε κανένα ζώο του κυνοκομείου. Ιατρική περίθαλψη δεν είχαν. Σημειώνεται ότι από 2 Ιανουαρίου μέχρι 1Ιουλίου 2016 κανένας κτηνίατρος δεν είχε σύμβαση για παροχή ιατρικών υπηρεσιών με το Δήμο.
Για τα έξι από τα ροτβάιλερ δεν υπήρξε καμιά κατηγορία σχετικά με την επίθεση, απλά οδηγήθηκαν εκεί γιατί απαγορεύτηκε στον ιδιοκτήτη τους να κατέχει σκυλιά. Για τα δύο που θεωρήθηκαν υπεύθυνα χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μαρτυρίες, θα πρέπει επιτέλους να λεχθεί δημόσια η αλήθεια ότι τα σκυλιά δέχθηκαν όχληση από ξένο πρόσωπο και ως σκυλιά φύλακες αναγκάσθηκαν να αμυνθούν του χώρου τον οποίο γνώριζαν ότι ήταν υποχρεωμένα να προστατεύουν.  Οι κτηνίατροι που παρακολουθούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και τα οκτώ σκυλιά ανέφεραν σε μάρτυρα (και η μαρτυρία του είναι στη διάθεση του εισαγγελέα) ότι ήταν από τα πλέον ήσυχα ζώα που είχαν δει στην καριέρα τους, τα χαρακτήρισαν δε "πιο ήσυχα και από αρνιά". Απόψεις έγκριτων καθηγητών πανεπιστημίων του εξωτερικού, με βάση τα γεγονότα αναφέρθηκαν ότι τα εν λόγω σκυλιά έχουν φυσιολογική συμπεριφορά και κρίνονται ΑΘΩΑ.
Η έκθεση του εκπαιδευτή προς την Πενταμελή του δήμου Κοζάνης τα χαρακτήριζε ΑΚΙΝΔΥΝΑ:
RotvailerKozanisSeskasAxiologisi
Ο εκπαιδευτής σκύλων Γιώργος Σέγκας υπέγραψε στις 7 Μαΐου 2016 την συγκεκριμένη βεβαίωση που αναφέρει και αυτό μεταξύ άλλων.
Στην πλειοψηφία της η Πενταμελής τα χαρακτήριζε ακίνδυνα. Στην τριμελή αποφασίστηκε να δοθούν για υιοθεσία - ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. Στις 10 Μαΐου 2016 ο διευθυντής της κτηνιατρικής υπηρεσίας Ζώης Γακίδης δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «το πόρισμα που έχει συντάξει η επιτροπή θα δοθεί στον εισαγγελέα Κοζάνης, στον Δήμο Κοζάνης και θα διαβιβασθεί στην πενταμελή επιτροπή, προκειμένου να το υλοποιήσει».
Ποτέ δεν κατατέθηκε στην Πενταμελή το πόρισμα και σε επίμονες ερωτήσεις των μελών της Πενταμελούς πως την Πρόεδρο, σχετικά με τα ροτβαιλερ, η απάντηση ήταν θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Η ενημέρωση δεν ήρθε ποτέ.  Η ενημέρωση ήρθε μόνο από τα ΜΜΕ και μάλιστα ότι με εντολή Δημάρχου τα ροτβάιλερ είχαν δολοφονηθεί.
Εν κατακλείδι για τα δολοφονημένα ροτβάιλερ ο μόνος που ήθελε παράνομα και καταχρηστικά την ευθανασία ήταν ο Δήμαρχος, υποστηριζόμενος από μια κτηνίατρο (που προσλήφθηκε πριν 20 ημέρες με σύμβαση στο Δήμο και τα συμπεράσματά σας βγάλτε τα μόνοι σας). Η εν λόγω κτηνίατρος βάση τη μέχρι τώρα πορεία της διακρίνεται από αδιαλλαξία και έντονη εκδικητική διάθεση στα ζώα, μια και δεν υπάρχει περίπτωση που να μη χαρακτηρίσει κάποιο ζώο ως επικίνδυνο (είναι στη διάθεσή σας τα σχετικά πρακτικά).
Για τα παραπάνω ζώα η νομοθεσία έλεγε να υιοθετηθούν. Πράγματι δυο φιλοζωικές με την υποστήριξη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και εκπαιδευτή, αλλά και πάνω από 10 ιδιώτες εξέφρασαν με αίτησή τους να υιοθετήσουν τα ζώα. Ο Δήμος κωλυσιεργούσε και ενώ παράλληλα έντονες φήμες έλεγαν ότι ο Δήμαρχος θα καταπατούσε κάθε νόμο και κάθε εισαγγελική παραγγελία και θα σκότωνε τα ζώα.
Ως αιμοσταγής και αιμοδιψής αυτοκράτωρ δεν κατάλαβε ο Δήμαρχος ότι ο μεσαίωνας, οι διωγμοί και το Κολοσσαίο ανήκουν σε άλλες εποχές. Δεν έχει καταλάβει ότι την εγωπάθεια του και το προ-δημαρχιακής ανάληψης μίσος του σε κάποιους πολίτες δεν μπορεί να το ικανοποιεί με χρήση της δημαρχιακής ιδιότητας. Η αδιαλλαξία, ο εγωκεντρισμός που θεωρεί τον εαυτό του πάνω από όλους και από όλα, πάνω από νόμους και εισαγγελικές παραγγελίες, πάνω από τη δικαιοσύνη, πάνω από κάποιο ήθος και ηθική έχουν πάντα αθώα θύματα.
Εσκεμμένα σκότωσε τα ροτβάιλερ. Σήμερα ήταν αυτά τα θύματα. Αύριο πολίτες της Κοζάνης μπορεί να είναι κάποιος δικό σας.
Η Γενική Συνέλευση του ΕΠΥΖΩ ομόφωνα αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη και ομόφωνα επίσης αποφάσισε να μη συμμετάσχει στην Πενταμελή επιτροπή του Δήμου. Μπορεί ο Δήμαρχος να παρεμβαίνει αντιδημοκρατικά στους θεσμούς, μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του απόλυτο άρχοντα, ένα δεν μπορεί όμως να κάνει: ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Το λόγο πλέον έχει ο εισαγγελέας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Ο δήμαρχος Κοζάνης δολοφόνησε 4 Ροτβάιλερ ουσιαστικά για να τιμωρήσει εκείνους που του ζητούσαν επιμόνως & επισήμως την υιοθεσία τους

της Ελένης Ηλιοπούλου
Στην Μαρία Χουστούλακη, γραμματέα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.), ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης παραδέχτηκε νωρίτερα σήμερα ότι τελικά 4 από τα συνολικά 8 Ροτβάιλερ, τα οποία κατασχέθηκαν από τον 72χρονο ιδιοκτήτη τους τον περασμένο Μάιο στο χωριό Άργιλος, είναι πια νεκρά αφού τους έγινε ευθανασία πριν από δύο μέρες όπως αναφέρει και με σημερινό του δημοσίευμα το σάιτ http://kozanimedia.gr.
kozanimediaDimosievmaRotvailerΤο δημοσίευμα που αποκάλυψε το γεγονός, το οποίο έκρυβε ο δήμαρχος...
Ο δήμαρχος Κοζάνης εξήγησε την κα Χουστουλάκη πως προχώρησε στην ευθανασία τους (άραγε με τη σύμφωνη γνώμη της 3μελούς επιτροπής;) γιατί δεν θεωρεί αξιόπιστο το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «ΑΓΓΙΖΩΟ», ενώ για την ομοσπονδία είπε ότι δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση και πως αν του τα ζητούσε θα τους τα έδινε! Θυμίζουμε ότι και για τα  8 σκυλιά είχε εκδηλωθεί και δημόσια ενδιαφέρον υιοθεσίας τους και από την Π.Φ.Π.Ο. και είχε καταθέσει επίσημα και σχετική αίτηση το «ΑΓΓΙΖΩΟ» που είναι μέλος της.
Ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι δεν έδωσε τα σκυλιά στο «ΑΓΓΙΖΩΟ» γιατί φοβήθηκε ότι τα μέλη του θα τα άφηναν στον δρόμο, όπως είχαν κάνει και με άλλα χαρακτηρισμένα ως «επικίνδυνα» σκυλιά, και επειδή δεν του υπέδειξαν το μέρος στο οποίο θα τα έχουν, ενώ στην πρόταση του σωματείου ήταν σαφής η αναφορά ότι τα ζώα θα αναλάμβανε ειδικός εκπαιδευτής, καθώς οι φιλοζωικοί σύλλογοι δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν ή να λειτουργούν καταφύγιο σκύλων.
Αυτό είναι το ήθος του αριστερού - οικολόγου δήμαρχου;
Ο δήμαρχος Κοζάνης συναίνεσε στην δολοφονία - γιατί αυτό είναι η ευθανασία ενός υγιούς ζώου - των 4 Ροτβάιλερ κατά παράβαση της νομοθεσίας, παραβλέποντας τη διαδικασία που ορίζει τι πρέπει να γίνει για να οδηγηθεί στον θάνατο ένα σκυλί αν και εφόσον χαρακτηριστεί απρόκλητα επικίνδυνο. Η νόμιμη διαδικασία, όπως θα δείτε και στην σχετική εγκύκλιο, στις περιπτώσεις επικίνδυνων ζώων βάσει του νόμου 4039/12 προβλέπει: α) Την κρίση αυτών από την 5μελή και 3μελή επιτροπή και β) Στην περίπτωση δε που αυτά κριθούν ως επικίνδυνα, την παράδοσή τους στο φιλοζωικό σωματείο, εφόσον αυτό εκδηλώσει αντίστοιχο ενδιαφέρον.
Ο δήμαρχος Κοζάνης, που για λόγους εκδίκησης, αντιδικίας και για να δείξει πυγμή συναίνεσε σ’ ένα τέτοιο έγκλημα μόλις την περασμένη Τρίτη, στις 12 Ιουλίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (προερχόμενο από τους Οικολόγους Πράσινους), Γιώργο Δημαρά, ο οποίος τον κάλεσε για να τον ρωτήσει τι γίνεται με το θέμα της υιοθεσίας των συγκεκριμένων ζώων, αρχικά είπε ότι για τα δύο (που είναι και τυφλά) από τα 8 κατασχεμένα έχει βρεθεί ιδιώτης στην Καλαμπάκα και για τα υπόλοιπα πως ψάχνει αξιόπιστες προτάσεις για να τα δώσει…
Ο «οικολόγος» και «αριστερός» δήμαρχος ουσιαστικά απέκρυψε από τον βουλευτή του κόμματος από το οποίο και οι δύο προέρχονται και στηρίζονται την απόφαση που έχει παρθεί αλλά και το γεγονός… Μάλιστα είπε στον κ. Δημαρά ότι τα φιλοζωικά σωματεία του χρωστάνε μια συγνώμη (!) για τα τόσα λένε πως έχει κάνει στα ζώα, αφού αδίκως τον κατηγορούν.
EgkykliosDiadikasiasAxiologisisSkylionEpikinindinonΗ σχετική εγκύκλιος ξεκάθαρα αναφέρει ότι ευθανασία σε επικίνδυνο ζώο γίνεται μόνο αν το φιλοζωικό σωματείο ΑΡΝΗΘΕΙ να το αναλάβει, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
Ο Λευτέρης Ιωαννίδης είναι υπόλογος ηθικά και νομικά για τις πράξεις του εις βάρος των ζώων. Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι δεν εξαπατά μόνο τους εκπροσώπους του φιλοζωικού κινήματος, που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σώσουν τα συγκεκριμένα Ροτβάιλερ, τα οποία δεν έφταιξαν σε τίποτα, αντιθέτως κακοποιήθηκαν από τους ανθρώπους και τελικά οδηγήθηκαν στον θάνατο ως εξιλαστήρια θύματα... Ο κ. δήμαρχος εμφανώς κοροϊδεύει και στελέχη των κομμάτων που τον στηρίζουν... δείχνοντας πιο είναι το πραγματικό πολιτικό ήθος που τον διακρίνει.
Τα δύο σκυλιά, που ενεπλάκησαν κάτω από άγνωστες συνθήκες στον θάνατο ενός 5χρόνου αγοριού την 1η Μαΐου, όταν αυτό παραβίασε τον ιδιωτικό χώρο όπου τα είχε κλείσει ο κάτοχος τους – μέσα στην αυλή του σπιτιού του – σύμφωνα με τον δήμαρχο Κοζάνης, παραμένουν στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κοζάνης καθώς επίκειται και η δίκη για την υπόθεση και είναι «στοιχεία» γι’ αυτό και δεν συναίνεσε ακόμα στην δολοφονία τους…
Δολοφονία ζώων για λόγους ανασφάλειας…
Τόσο από την πλευρά του «ΑΓΓΙΖΩΟ» όσο και από την πλευρά της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, που με κάθε τρόπο προσπάθησε να αποτρέψει την θανάτωση των Ροτβάιλερ, αναμένεται να γίνει άλλη μια καταγγελία στην Εισαγγελία Κοζάνης εξαιτίας της δολοφονίας των σκυλιών.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εκδικητική απόφαση που πάρθηκε από δημοτική αρχή και την αρμόδια επιτροπή σχετίζεται φυσικά και με τις αποκαλύψεις που έγιναν από το «ΑΓΓΙΖΩΟ» και την Π.Φ.Π.Ο. για τις ευθύνες δημάρχου, της αντιδημάρχου και άλλων αρμοδιών σχετικά με τις άθλιες συνθήκες στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κοζάνης καθώς εκεί βρήκαν τον θάνατο 130 σκυλιά, αφού έμειναν χωρίς νοσηλεία και κάποια χωρίς τροφή...
Ο Λευτέρης Ιωαννίδης ήθελε να πάρει τη ρεβάνς και να «τιμωρήσει» εκείνους που μίλησαν υπερασπιζόμενοι τα ζώα και το έκανε σκοτώνοντας (όχι με τα χέρια του αλλά με την εξουσία της θέσης του) τα τέσσερα σκυλιά για λόγους δημόσιας «ασφάλειας» αλλά ουσιαστικά εξαιτίας της δικής του ανασφάλειας… Άραγε η Εισαγγελία Κοζάνης που γνωρίζει εξ αρχής το ζήτημα θα παρέμβει αυτεπάγγελτα;
Π.Φ.Π.Ο.: Αλήτες, κυνικοί, ανάλγητοι και ψεύτες οι δολοφόνοι των σκυλιών
«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την σημερινή απίστευτη είδηση. Ο Δήμαρχος Κοζάνης και η  Αντιδήμαρχος  σκότωσαν 4 από τα Ροτβάιλερ  που κρατούσαν στο κυνοκομείο τους. Για να μην τα παραδώσουν στο φιλοζωικό. Προτίμησαν να αφαιρέσουν ζωές από το να ρίξουν τον εγωισμό τους. Κουρέλιασαν την ελληνική νομοθεσία. Είναι αλήτες, κυνικοί, ανάλγητοι  και ψεύτες. Καταδικάστε τους οι πάντες. Αυτό το έγκλημα δεν θα μείνει έτσι» καταλήγει στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.
Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης «ΑΓΓΙΖΩΟ»
«Είναι προφανές σε όλους πλέον ότι ζούμε σε ένα καθεστώς απολυταρχισμού όπου ο κ. Ιωαννίδης αποφασίζει και διατάσσει όπως είναι επίσης προφανές ότι για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε ανίκανος και κατώτερος των περιστάσεων. Η εγωπάθεια και ο εγωκεντρισμός του έχουν ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο όριο και μπροστά στην ανάγκη του να ικανοποιήσει το υπέρμετρο ΕΓΩ του δεν υπολογίζει ούτε ζωές ούτε νόμους ούτε τίποτα… σκότωσε 4 ζώα επειδή πολύ απλά δεν ήθελε να κάνει αυτό που έπρεπε, να τα παραδώσει στο φιλοζωικό όπως ορίζει ο Νόμος και που ο ίδιος ο εκπαιδευτής που ορίσει ο Δήμος δήλωσε ότι δεν ήταν επιθετικά και μπορούσαν να δοθούν για υιοθεσία.
Αλλά η ανάγκη του για εκδίκηση τον τύφλωσε για άλλη μια φορά και έτσι φτάσαμε από 130 ζώα να θρηνούμε και άλλα και άλλα… και ωσότου αποφασίσει κάποιος Εισαγγελέας να επέμβει και να τον βάλει στην θέση που του αξίζει μετά από όλα όσα έκανε μέχρι και σήμερα θα συνεχίσουν να χάνονται ζωές καθημερινά και οι υπόλοιποι να αναρωτιόμαστε που πάει επιτελούς αυτό το περίφημο κονδύλιο των  80.000 ευρώ!
Κανένα έργο δεν γίνεται, καμιά επαφή με την πραγματικότητα δεν υπάρχει  από κανέναν μέσα στον Δήμο, δεν γίνεται καμιά προσπάθεια από κανέναν  και δεν υπάρχει και κανένας σεβασμός από τον ‘’οικολόγο’’, πάνω απ’ όλα, Δήμαρχο της Κοζάνης κύριο Ελευθέριο Ιωαννίδη.
Κύριε Ιωαννίδη δεν είστε πουθενά και ας προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι είστε κάπου εκεί έξω και κάνετε κάτι … έχετε στρογγυλοκαθίσει όλοι στις καρέκλες σας και ξεχνάτε ότι είστε αιρετοί και ότι αύριο που δεν θα είστε εκεί,  με το καλό, θα κριθείτε για το υποτιθέμενο ‘’έργο‘’ σας όλοι υπεύθυνοι και υπεύθυνες κύριες και κύριοι…
Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου Αγγιζωο δεν θα συμμετάσχει σε καμιά πενταμελή επιτροπή… αποσύρονται τα μέλη του και ας βρει άλλο φιλοζωικό να κοροϊδέψει ο κύριος Ιωαννίδης ότι είναι δήθεν φιλόζωος και οικολόγος …εμείς με κατά συρροή δολοφόνους δεν θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα …ούτως ή άλλως τα φιλοζωικά υπάρχουν σαν διακοσμητικά στοιχεία για όλους αυτούς αφού δεν δίνουν καμιά  σημασία σε τίποτα και σε κανέναν και δεν δίνουν λόγο πουθενά …δεν τους αγγίζει καμιά νομοθεσία και δεν υπάρχει ίχνος φιλοζωίας μέσα τους.
Είναι ξεκάθαρη η πορεία που διάλεξαν εδώ και καιρό και αυτή είναι η πλήρης απαξίωση των Νομών και η συνεχής κοροϊδία προς τους πολίτες που τους ψήφισαν και τους πληρώνουν για να τους λένε ψέματα καθημερινά. Θα πορευτούν μονοί τους λοιπόν  και ελπίζουμε να καταλάβουν επιτελούς οι κάτοικοι αυτής της πόλης ότι αυτό δεν είναι πολιτισμος ….οι πολιτισμένοι άνθρωποι βρίσκουν λύσεις, δεν κλειδαμπαρώνουν το πρόβλημα σε κλουβιά και προσποιούνται ότι δεν υπάρχει…
Μπράβο σας κύριε Δήμαρχε για άλλη μια φορά μας αποδείξατε πόσο λάθος κάναμε που σας εμπιστευτηκαμε! Να είστε καλά και εσείς, η οικολογία σας και το έργο σας που μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom