Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Σοκ στην Ξάνθη: Αυτοκτόνησε 48χρονος που δεν άντεξε την γραφειοκρατεία


Δεν άντεξε την γραφειοκρατία που τον τυραννούσε για περισσότερους από οκτώ μήνες και έδωσε τέλος στην ζωή του ο 48χρονος από την Ξάνθη.

Για περισσότερα από 18 χρόνια σκληρής δουλειάς στην Γερμανία
με αιματηρές αποταμιεύσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα που έκανε είχε το όνειρό του να έρθει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και γενέτειρα του Ξάνθη να τα επενδύσει.

Που να το φανταστεί ο 48χρονος τι θα αντιμετωπίσει.

Όπως είχε εκμυστηρευτεί λίγες μέρες πριν το "απονενοημένο" δεν άντεχε τις ταλαιπωρίες που ζούσε με την έκδοση της άδειας λειτουργίας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος που ήθελε να λειτουργήσει σύννομα, σε μια χώρα που είναι συνώνυμο της ....απίστευτης ταλαιπωρίας.

Την μια η απεργία των δικηγόρων, από την άλλη η απεργία των μηχανικών του δημοσίου που θα έπρεπε να ...υπογράψουν, τα νοίκια να τρέχουν, οι οικονομικές υποχρεώσεις επίσης και οι "υπηρέτες του Δημοσίου" .....

Δεν άντεξε.

Τον κυνηγούσαν οι ερινύες παλαιοτέρων χρόνων και υπόθεση που δεν έφταιγε παρά μόνο γιατί εμπιστεύτηκε λάθος πρόσωπα, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν καλά γνωρίζοντες στον thrakitoday.com, τον "Γολγοθά" του 48χρονου, που επέστρεψε να αποδείξει σε "φίλους και εχθρούς" ότι τον έβαλαν σε αυτές τις περιπέτειες κοντινά του πρόσωπα εκμεταλλευόμενοι τον καλό του χαρακτήρα.

Δεν πρόλαβε.

Ο 48χρονος Παναγιώτης Ζ. έχαιρε εκτίμησης όπως και όλη η οικογένειά του για τον φιλεργατικό χαρακτήρα του. Αφήνει πίσω του τέσσερα παιδιά, δυό από τον πρώτο γάμο του και δύο από τον δεύτερο γάμο του που βρίσκονται στην Γερμανία. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί πιθανόν την Παρασκευή το πρωί αφού πρώτα έρθει η οικογένειά του από την Γερμανία.

Την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής διέταξε η Εισαγγελία Ξάνθης, με το τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης να ερευνά κάθε πτυχή της τραγωδίας.
http://www.thrakitoday.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom