Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

«Μυστικός Δείπνος» παροπλισμένων πολιτικών που θέλουν τον Στουρνάρα.... πρωθυπουργό!!!


Έναν "μυστικό δείπνο" αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα ο Γιώργος Παπαχρήστου στα ΝΕΑ,που έγινε στο σπίτι του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου, στην Κηφισιά, με αντικείμενο την επίλυση του προβλήματος του μεσαίου χώρου.

Παραβρέθηκαν παροπλισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με στόχο
την επανένωση της κεντροαριστεράς και με ειδικό καλεσμένο τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα, στις 13 Ιουνίου έγινε ένας μυστικός δείπνος στο σπίτι του πρώην νεοδημοκράτη υπουργού Βασίλη Κοντογιαννόπουλου,που αυτομόλησε το 2000 στο ΠΑΣΟΚ στην Κηφισιά (να θυμίσουμε εμείς ότι επί υπουργίας σκότωσαν τον Τεμπονέρα στην Πάτρα κι έκαψαν 4 ανθρώπους στο κατάστημα Κ. Μαρούση στην Πανεπιστημίου).

Σε αυτό το δείπνο συμμετείχαν ο Κώστας Σημίτης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και είχαν επίτιμο καλεσμένο τον Γιάννη Στουρνάρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα αντίστοιχο γεύμα είχε λάβει χώρα στο ίδιο σπίτι τον Νοέμβριο του 1994 όπου τότε οι καλεσμένοι είχαν συμφωνήσει πως ο Κώστας Σημίτης πρέπει να είναι ο διάδοχος του Ανδρέα Παπανδρέου στην ηγεσία το ΠΑΣΟΚ,όπερ και εγένετο στην εκλογή που έχασε ο καταδικασμένος πλέον Ακης Τσοχατζόπουλος.

Στο φετινό δείπνο το κύριο μενού ήταν το πρόβλημα του μεσαίου χώρου και ο Κώστας Σημίτης φέρεται να επανέλαβε την άρνησή του να έχει οποιαδήποτε ανάμιξη ή να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής.

Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός φάνηκε ιδιαίτερα ανοιχτός στο να αναλάβει μία τέτοια πρωτοβουλία ο Γιάννης Στουρνάρας, νομίζοντας όμως πως η θητεία του στην θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος λήγει σε ένα χρόνο. Φάνηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έκπληκτος όταν ενημερώθηκε πως η θητεία του Γιάννη Στουρνάρα λήγει σε τέσσερα χρόνια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ατάκα του Θεόδωρου Πάγκαλου προς τον Γιάννη Στουρνάρα, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα,ο οποίος φέρεται να είπε: Πρέπει να αποφασίσεις εάν θα γίνεις πρωθυπουργός ή θα μείνεις ένας υπάλληλος.

Πάντως, από όλη αυτή την κουβέντα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιάννης Στουρνάρας όχι μόνο δεν πείστηκε να προχωρήσει σε τέτοιου είδους κινήσεις, αλλά αντίθετα εξέφρασε την έντονη επιφυλαχτικότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom