Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική από τη νέα γενιά αδίστακτων τρομοκρατών στην Αθήνα

Θέλουν να σκοτώσουν – Σώθηκε λόγω Google ο εφέτης

- Τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο νέο τρομοδέμα και το DNA είναι αταυτοποίητα
- Η συνδεσμολογία και τα ξυραφάκια στον εκρηκτικό μηχανισμό μοιάζουν με το τρομοδέμα στην Πρόεδρο Εφετών, Ισιδώρα Πόγκα
- Αποστολέας του εκρηκτικού μηχανισμού φέρεται πως είναι ένας πανεπιστημιακός, ο οποίος όμως δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο
- Ο Εφέτης έκρυψε το δέμα στην αυλή πίσω από έναν τοίχο, εξασφάλισε την ασφάλεια της οικογένειάς του και εν συνεχεία κάλεσε την Αντιτρομοκρατική


Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά το νέο τρομοδέμα που στάλθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Εφέτη δικαστή στον Πειραιά, στο σπίτι του στον Υμηττό και το οποίο είχε ως μοναδικό στόχο να σκοτώσει τον ίδιο και πιθανότατα και μέλη της οικογένειάς του.

Από το νέο τρομοδέμα εντοπίστηκαν και πάλι αποτυπώματα τα οποία όμως δεν είναι γνωστά στην Ελληνική Αστυνομία και δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως οι κατασκευαστές ή οι αποστολείς του φονικού τρομο-δέματος δεν είναι καταχωρημένοι στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. Δηλαδή δεν φαίνεται να έχουν απασχολήσει τις Αρχές για το παραμικρό.

Η συνδεσμολογία του μοιάζει με αυτόν του τρομοδέματος που είχε σταλεί στην Πρόεδρο Εφετών Ισιδώρα Πόγκα για την απόπειρα κατά της οποίας, καμία οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη, αν και ο Χρήστος Τσάκαλος, ένα από τα φερόμενα ηγετικά στελέχη της “Συνωμοσίας” υπαινισσόταν πως πρόκειται για δική τους ενέργεια, όπως και η βόμβα που είχε σταλεί στο ΑΤ Ιτέας, γεγονός για το οποίο η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, είχε αναλάβει την ευθύνη.

Το νέο αυτό τρομοδέμα για την Αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική σημαίνει πως βρίσκονται μπροστά σε έναν νέο πυρήνα της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, με "άφθαρτα" πρόσωπα, τα οποία ξέρουν να κατασκευάζουν φονικές βόμβες, αλλά και που δείχνουν αποφασισμένα να σκοτώσουν άτομα.

Αυτό φάνηκε και στα δύο τρομοδέματα προς τους δικαστικούς λειτουργούς, τα οποία ήταν με τέτοιο τρόπο κατασκευασμένα ώστε να σκοτώσουν ανθρώπους, εάν οι δύο δικαστικοί δεν ήταν "ψιλιασμένοι". Στην περίπτωση της Προέδρου Εφετών, Ισιδώρας Πόγκα την έσωσε το γεγονός πως είχε εκπαιδευτεί από την Αντιτρομοκρατική για τέτοιου είδους περιπτώσεις, ενώ στη δεύτερη περίπτωση ο εφέτης γλίτωσε κυριολεκτικά από τύχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ο αποστολέας του δέματος με τη βόμβα στον Εφέτη Πειραιά φερόταν ένας πανεπιστημιακός. Λόγω της δουλειάς του ο Εφέτης ευτυχώς πληκτρολόγησε το όνομά του στην Google και διαπίστωσε με τρόμο πως δεν υπάρχει πανεπιστημιακός με αυτό το όνομα.

Μόλις υποπτεύθηκε πως κάτι μπορεί να συμβαίνει με αυτό το δέμα, βγήκε στην αυλή του σπιτιού και το έκρυψε πίσω από έναν τοίχο. Έτρεξε πίσω στο σπίτι του και αφού εξασφάλισε πως η οικογένειά του είναι σε ασφαλές σημείο, κάλεσε την Αντιτρομοκρατική που έφτασε στο σημείο με κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έκανε ελεγχόμενη έκρηξη.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από μεγάλες κροτίδες, εκρηκτική ύλη και ξυραφάκια. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως αν ο εκρηκτικός μηχανισμός έμπαινε σε λειτουργία θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα είχε σκοτώσει τον εφέτη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom