Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Απιστεύτο και όμως αληθινό! Ο Δήμος Ζωγράφου δεν πήρε φορολογική ενημερότητα


Ο Δήμος Ζωγράφου δεν πήρε φορολογική ενημερότητα γιατί έχασε την ρύθμιση για τις 100 δόσεις.Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης,Παναγιώτης Αγγελόπουλος (Ν.Δ.), μετά την ιδιαίτερα έντονη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε για το ζήτημα.

«Η κα Καφατσάκη (ΣΥΡΙΖΑ), Δήμαρχος στην πόλη μας, διευρύνει κάθε ημέρα την όποια αίσθηση έχουμε οι πολίτες για το “απίστευτο”, την ανικανότητα και την αλαζονεία.

Τι κατάφερε αυτή τη φορά; Να μην μπορεί ο Δήμος Ζωγράφου να λάβει φορολογική ενημερότητα.

Και αντί να απολογηθεί, αντί να παραδεχθεί το εγκληματικό λάθος και να το διορθώσει, επιτίθεται κατά πάντων, προσπαθώντας να βρει φταίχτες για τη δική της ανικανότητα.

Γιατί δεν φρόντισε να ρυθμίσει έγκαιρα και επωφελώς για τον Δήμο – ρύθμιση για 100 δόσεις για οφειλές στην εφορία – μια εκκρεμότητα που έχει ο Δήμος.

Ασχέτως πότε δημιουργήθηκε, που και σε αυτό το θέμα με περισσό θράσος η κα Καφατσάκη προσπάθησε να απαλλάξει τον προκάτοχο και συνοδοιπόρο της πλέον κ. Καλλίρη, η ίδια όφειλε να μεριμνήσει έγκαιρα και να βρει την πλέον επωφελή για το χρήμα των δημοτών λύση.

Αλλά αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα για την κυβερνητική εκπρόσωπο στο Δήμο μας. Η κα Καφατσάκη ως προτεραιότητα έχει το κομματικό συμφέρον του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της πόλης μας και των δημοτών».

από  ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom