Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Θα δώσει η Βουλή τη χαριστική βολή στους 1.500.000 δανειολήπτες;

Όρος απαράβατος, το ποσοστό στο οποίο θα πουλήσουν οι τράπεζες τα «κόκκινα» δάνεια να ισχύσει ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ και για τον οφειλέτη

Θα δώσει η Βουλή τη χαριστική βολή στους 1.500.000 δανειολήπτες;

Αλίμονο αν σήμερα τους παραδώσει στα κοράκια, που σκοπεύουν να βγάλουν δισεκατομμύρια

του Μάκη Κουρή

Στο χέρι και των 300 βουλευτών είναινα μην υπογράψουν απόψε τη θανατική καταδίκη 1.500.000 Ελλήνων που χρωστούν στις τράπεζες καταναλωτικό, στεγαστικό ή επιχειρηματικό δάνειο και δεν μπορούν να το εξυπηρετήσουνμεβάσητις ισχύουσες προϋποθέσεις.

Να μην τους δώσουν τη χαριστική βολή. Να μην παραδώσουν στα κοράκια εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και επιχειρήσεις,μικρές και μεγάλες.

Παράταση ζωής πρέπει να ψηφίσουν, προσφέροντας στους δανειολήπτες τους ίδιους όρους με αυτούς που θα πουλήσουν οι τράπεζες τα δάνειά τους στα αρπακτικά,που υπολογίζουν να βγάλουν δισεκατομμύρια ευρώ από την οικονομική κατάρρευση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Δεν ζητούν καμία χάρη οι δανειολήπτες. Μόνο μια ευκαιρία μήπως και μπορέσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους,να ξαναπάρει μπροστά η επιχείρησή τους, που με ιδρώτα και αίμα κατάφεραν να τη δημιουργήσουν πριν από την κρίση για να ζήσουν την οικογένειά τους,βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην Ελλάδα που κτίσθηκε τα τελευταία 40 χρόνια.

Κανένα δάνειο δεν πρέπει να πουληθεί αν δεν κληθεί προηγουμένως ο οφειλέτης σε διαπραγμάτευση.

Όρος απαράβατος, το ποσοστό στο οποίο θα πουλήσουν οι τράπεζες τα «κόκκινα» δάνεια να ισχύσει ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ και για τον οφειλέτη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στη σελίδα 2 του σημερινού "Παρόν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom