Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ - Έφτασαν στο Σύνταγμα οι οδοιπόροι - Ξεκίνησε το συλλαλητήριο (φωτο & βίντεο)


Με το σύνθημα «Πάτρα - Αθήνα ήταν η αρχή, εμπρός λαέ στην πρώτη τη γραμμή», οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι της Αθήνας υποδέχονται τους οδοιπόρους από την Πάτρα.

Η πλατεία Συντάγματος δονείται από συνθήματα, καθώς σιγά σιγά, οι
οδοιπόροι μπαίνουν στην πλατεία.

Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η δημοτική αρχή Πάτρας, με επικεφαλής το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, πηγαίνει στη Βουλή, προκειμένου να παραδώσει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης για την ανεργία.

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ από την εκδήλωση υποδοχής στο Χαϊδάρι


Ξεκίνησε η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ξεκίνησε το πρόγραμμα της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, με την οποία Σωματεία, Ομοσπονδίες και Λαϊκές Επιτροπές υποδέχονται στην Αθήνα την μεγάλη πορεία Πάτρα - Αθήνα για την ανεργία.

Στο βήμα αυτήν την ώρα ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πάτρας.

Λίγο πριν, χαιρετισμό απεύθυναν ο Παναγιώτης Κατάρας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας εργαζομένων Τύπου - Χάρτου και ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, πρόεδρος Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Ανάμεσα σε άλλα, το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, στην οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω καλλιτέχνες: Αντωνοπούλου Ρίτα, Κουρούση Ντένια, Λέκκας Βασίλης, Λεμπέσης Γιάννης, Μανωλοπούλου Σταυρούλα, Μεράντζας Γιώργος, Μουσάδη Νατάσσα, Μπούσαλης Πάνος, Παπάζογλου Σοφία, Σαρρής Γιώργος και τα συγκροτήματα των Καραντωνίου Χρυσόστομου και Παπαϊωάννου Πάνου, Kollektiva, «Υπεραστικών».

Πέρα από την ανάδειξη των διεκδικήσεων για τους άνεργους που πρόβαλε η πορεία, το σημερινό συλλαλητήριο έχει και τον χαρακτήρα της διαδήλωσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν κυβέρνηση - κουαρτέτο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γενικής 48ωρης απεργίας.

Στο συλλαλητήριο καλούν τα Συνδικάτα Τροφίμων και Ποτών, Φαρμάκου, Μετάλλου, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Λιθογράφων, Πρακτορείων Τύπου, Χαρτεργατών, Οικοδόμων, Ηλεκτροτεχνιτών, Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και Πειραιά, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Καθαριστριών Πειραιά, Λογιστών Ελεγκτών, Τουρισμού - Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Ταχυδρομείων - Ταχυμεταφορών, Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής, ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού, Χρηματοπιστωτικού, ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας και Πειραιά.

Διαδραστικός χάρτης με την εξέλιξη της πορείας



Στο διαδραστικό χάρτη αποτυπώνεται το σημείο όπου βρίσκεται η μεγάλη πορεία Πάτρα - Αθήνα για την ανεργία και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μέσω τακτικών ανανεώσεων τη ροή της.

Πατώντας πάνω στα κόκκινα σημεία, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες,βίντεο και ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο σημείο.

Πατώντας στο κουτάκι πάνω δεξιά ο χάρτης ανοίγει σε πλήρη οθόνη.

Η ανανέωση του χάρτη γίνεται πατώντας refresh (στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο F5 ή το αντίστοιχο εικονίδιο στον browser σας).

http://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom