Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Συνελήφθη ο Βούλγαρος φίλος-φονιάς του Τάκη Βαζακόπουλου στη Σαντορίνη (φωτο)


Συνελήφθη στη Σαντορίνη 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διωκόμενος για υπόθεση ανθρωποκτονίας μετά από ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Νάξου.

Είκοσι ολόκληρους μήνες μετά από τη δολοφονία του 23χρονου
Τάκη Βαζακόπουλου στη Σαντορίνη, ο Βούλγαρος «φίλος» του, το τελευταίο άτομο που τον είχε δει ζωντανό, συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία ότι σκότωσε τον φίλο του από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Απριλίου, οδηγήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σαντορίνης στη Νάξο, για να παρουσιαστεί στις Αρχές. Αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι σημαντικές αυτές εξελίξεις δρομολογήθηκαν μια εβδομάδα μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του «Τούνελ». Η εκπομπή παρουσίασε τα όσα ο φερόμενος ως δράστης είχε αποκαλύψει στην αρχική του ομολογία την οποία μετά ανακάλεσε.

Η δολοφονία του άτυχου μουσικού αποκαλύφθηκε τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση του στις 7 Αυγούστου 2014, όταν ο «φίλος» του που κλήθηκε για μια νέα κατάθεση παραδέχτηκε το έγκλημα.

Αυτός είναι ο Βούλγαρος-φονιάς του Τάκη Βαζακόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη χθες (14.04.2016) το απόγευμα στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας κατόπιν εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από την Ανακρίτρια Πρωτοδικών Νάξου για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που τέλεσε σε βάρος 23χρονου ημεδαπού στη Σαντορίνη την 7 Αυγούστου 2014.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

http://cyclades24.gr/

Διαβάστε σχετικά:

"Φως στο Τούνελ": Έτσι έστησαν το σκηνικό θανάτου του Τάκη Βαζακόπουλου στη Σαντορίνη

Ανατροπή στο θρίλερ της Σαντορίνης:"Προσπάθησε να ξεφύγει και τον χτύπησαν στο κεφάλι..."! (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom