Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Στου ξαπλώπουλου... όλα τα έξοδα πληρωμένα


Δυο φωτογραφίες, μια υπουργού και μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες και σπάνε ταμεία,προκαλούν όμως και αντιδράσεις ανθρώπων που υποστηρίζουν την τακτική του... ξαπλώπουλου στη Βουλή.

Πολλά είναι τα σχόλια που γίνονται για τον υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά.

Ο πρώτος με χαλαρό στυλ είναι "χυμένος" σε έναν καναπέ μέσα στην Βουλή και κοιτάζει το κινητό του. Η κα Βαγενά, αποκαμωμένη έχει βγάλει τα παπούτσια της και έχει ξαπλώσει κανονικά στον ίδιο καναπέ σε άλλη φυσικά χρονική στιγμή.. Η κα Βαγενά που συνελήφθη και δεύτερη φορά σε συνεδρίαση μάλιστα της Βουλής απάντησε για τις δημοσιεύσεις. Ο κ. Πολάκης όχι ακόμα. (μπορεί να μην έχει μαζί σήμερα το φτυάρι του)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΑΓΕΝΑ



Η Evangelia Tsikrika πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες — στην τοποθεσία Βουλη Των Ελληνων.
6 ώρεςAthens
Ο καναπές των (αριστερών) αναστεναγμών...!

Φωτογραφία της Evangelia Tsikrika.

Φωτογραφία της Evangelia Tsikrika.

Την κυρία Βαγενά την τσίμπησαν και δεύτερη φορά



Η Άννα Βαγενά, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός ενώ παρακολουθεί με τα πόδια στην καρέκλα τη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής για τις περιφέρειες.

Φωτογραφία του Nicos Hassapopoulos.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Οι απαντήσεις της ηθοποιού-βουλευτού


Απαντώντας σε όσους αναδημοσιεύουν και σχολιάζουν βάσει της ανάρτησης μιας φωτογραφίας μου στο προφίλ του κ. Νίκου Χασαπόπουλου/Nicos Hassapopoulos, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:
Αν το ήθος του βουλευτή εξαρτάται από το εάν κάποια στιγμή αισθανθεί, λόγω προβλημάτων υγείας, την ανάγκη να ξεκουράσει τα πόδια του - τότε αντίστοιχο είναι και το ήθος των δημοσιογράφων που αναδεικνύουν τέτοια θέματα.
ΥΓ (1) Δεν θα φύγει ποτέ απ' το μυαλό μου η εικόνα της Μελίνας Μερκούρη να περπατά ...
Δείτε περισσότερα

ΥΓ (3)
Μέσα στην αίθουσα της Επιτροπής Περιφερειών την Τρίτη 12/4 (απ' όπου και η φωτο με το διάστρεμμα) δεν υπήρχαν φωτορεπόρτερ. Καταλήγω, λοιπόν, στο προφανές συμπέρασμα ότι: τη φωτο τράβηξε συνάδελφος βουλευτής (... Ζήτω η συναδελφική αλληλεγγύη...!!!). Ο ίδιος βουλευτής, στη συνέχεια, την διέρρευσε στον τύπο. Μάλιστα, αυτό που φαίνεται σε πρώτο πλάνο (κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι είναι δικό μου μαγνητόφωνο, αλλά θα τους λυπήσω...κάνουν λάθος) είναι μέρος της μικροφωνικής εγκατάστασης που εξυπηρετούσε το έδρανο όπου καθόταν ο "φωτογράφος". Και αυτό το έδρανο βρισκόταν, όπως φαίνεται απ' τη φωτογραφία, από πίσω μου. Από εκεί έβγαλε το κινητό του ο βουλευτής και -τοποθετώντας το χαμηλά (ο δειλός...!) για να μη φαίνεται- πήρε σε πρώτο πλάνο μέρος της εγκατάστασης και σε δεύτερο εμένα και το χτυπημένο μου πόδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom