Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Το ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί έχει μέσα του μία βόμβα για τον Κυριάκο!


Μια βόμβα για τον κύριο Μητσοτάκη, που ο πρωθυπουργός τον αποκάλεσε «κοινό συκοφάντη». Και τον αποκάλεσε έτσι, όταν ο Πρόεδρος της ΝΔ επέμενε να «κολλήσει» το κύκλωμα των εκβιαστών στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι ο ένας εκ των τριών εμπλεκομένων ήταν συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα!

Και τώρα, Το ΧΩΝΙ ρωτά τον αρχηγό της ΝΔ:

 Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, αληθεύει ότι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των εκβιαστών συνομιλούσε σχεδόν σε καθημερινή βάση (και πολλές φορές την ημέρα) με το στενό σας συνεργάτη, δημοσκόπο Τάκη Θεοδωρικάκο της GPO;

 Καταρχάς, γιατί πήρατε για συνεργάτη σας τον δημοσκόπο Τάκη Θεοδωρικάκο της GPO; Εν πάση περιπτώσει…

 Αληθεύει ότι ο βασικός κατηγορούμενος (Μουσσάς) έκανε προτάσεις στο στενό σας συνεργάτη (Θεοδωρικάκος της GPO) για το χειρισμό των θεμάτων της ΝΔ;

 Ο δημοσκόπος Τάκης Θεοδωρικάκος της GPO σάς τις μετέφερε αυτές τις προτάσεις του Μουσσά στις συναντήσεις σας;

Αλλά και πέρα από αυτό, κύριε Μητσοτάκη…
 Αληθεύει ότι ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα των εκβιαστών συνομιλούσε και με υπουργούς του κόμματός σας;

 Συνομιλούσε με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο; Τι έλεγαν;

 Συνομιλούσε με τον Σταύρο Δήμα; Τι έλεγαν;

 Συνομιλούσε με τον Κώστα Αρβανιτόπουλο; Τι έλεγαν;

Μα, αν αληθεύουν όλα αυτά, κύριε Μητσοτάκη, πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε Το ΧΩΝΙ. Εκεί σάς προτείνουμε ακριβώς το πώς πρέπει να αντιδράσετε.

Γιατί έτσι όπως ολοκληρώνεται η εικόνα, περιγράφει το εξής:

Ο ένας εκ των κατηγορουμένων έπαιρνε από το κόμμα σας 18.000 το μήνα και ο άλλος (βασικός) κατηγορούμενος συνομιλούσε σε καθημερινή βάση με δυο στενούς σας συνεργάτες (που ήταν προσωπικές σας επιλογές!) αλλά και με όλο το ανφάν – γκατέ της ΝΔ!

Οσον αφορά αυτά τα χυδαία συκοφαντικά που είπατε για Το ΧΩΝΙ και τις διαφημίσεις του, αναμφίβολα –με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Και τότε θα αποδειχθεί ο συκοφάντης και με τη βούλα!
Το ΧΩΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom