Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΤΩΡΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ: Νεκρή η 37χρονη στο Βελβεντό Κοζάνης (βίντεο)

Βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι ιδιοκτησίας του συζύγου της στον οποίο περάστηκαν άμεσα χειροπέδες

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 37χρονης γυναίκας που αναζητείται από το Σάββατο το βράδυ, έδωσαν πριν από λίγο οι Αστυνομικές αρχές, καθώς βρέθηκε το πτώμα της θαμμένο στο χωράφι ιδιοκτησίας του συζύγου της, στο οποίο όπως σας ενημέρωσε το kozanimedia, με προηγούμενη ανάρτηση είχαν στραφεί οι έρευνες.

Με την παρουσία του Εισαγγελέα, κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης ξεκίνησε σήμερα ενδελεχείς έρευνες τόσο στο σπίτι της 37χρονης αγνοούμενης Ανθής όσο και σε χωράφια ιδιοκτησίας της οικογενείας της στο Βελβεντό Κοζάνης. Και οι έρευνες αυτές, δεν άργησαν να φέρουν αποτέλεσμα, δυστυχώς όχι κάλο...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη, σε ένα χωράφι του άντρα της, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία.

Αμέσως διετάχθη η σύλληψη του συζύγου, στον οποίο περάστηκαν χειροπέδες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γίνεται λόγος για πνιγμό της 37χρονης και στη συνέχεια μεταφορά της στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε.

Σύμφωνα με τις  πληροφορίες του kozan.gr το χωράφι, ιδιοκτησίας του συζύγου της, στο δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου, είχε “φρεζαριστεί” πριν λίγες μέρες κάτι που κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας. 

Τι λένε μέλη από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης, που συμμετείχαν στις έρευνες και βρήκαν τη σορό της 37χρονης Aνθής Λινάρδου. Το ρεπορτάζ είναι του Βαγγέλη Χριστόδουλου για το FLASH Channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom