Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Μακελειό στην Καλιφόρνια! - Άρχισαν να πυροβολούν κόσμο σε κέντρο ΑμεΑ - Πληροφορίες για νεκρούς

Για 12 νεκρούς κάνει λόγο το ABC, ενώ άλλα διεθνή μέσα όπως το CNN μεταδίδουν ότι 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους
ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

- Ένοπλοι εισέβαλαν σε γήπεδο του γκολφ στην Καλιφόρνια και άρχισαν να γαζώνουν κόσμο.
- Δείτε LIVE εικόνα από το σημείο.
- “Πυροβολισμοί στη δουλειά μου... Προσευχηθείτε για εμάς”, το μήνυμα που έστειλε μια γυναίκα στους γονείς της.
- Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης.


Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο ατόμων -κυρίως παιδιών- με ειδικές ανάγκες "Inland Regional Center" στην Καλιφόρνια, όπου ένας ένοπλοι εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν. Για 12 νεκρούς κάνει λόγο το ABC, ενώ άλλα διεθνή μέσα όπως το CNN μεταδίδουν ότι 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τη σελίδα του "Inland Regional Center" στο Facebook, ο οργανισμός που έχει 44 χρόνια ζωής, απασχολεί 670 εργαζομένους και βοηθάει περισσότερα από 30.000 άτομα με ειδικές ανάγκες. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο κέντρο, τη στιγμή της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Η αστυνομία του San Bernardino έχει αποκλείσει την περιοχή και κάνει έκκληση στον κόσμο να μην κυκλοφορεί κοντά στο σημείο, όπου έγινε η επίθεση. Οι αρχές αναφέρουν ότι οι δράστες είναι τρεις και φορούν στρατιωτικά ρούχα και μάσκες του σκι.
“Κάποιος μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί. Ο κόσμος έτρεξε μέσα στο γραφείο. Η κόρη μας είναι εκεί μέσα και κρύβεται. Μας έστειλε μηνύματα”, είπε αυτόπτης μάρτυρας στο CNN και πρόσθεσε: “Μας έγραψε “πυροβολισμοί στη δουλειά μου, άνθρωποι πυροβολήθηκαν, μέσα στο γραφείο περιμένουμε τους αστυνομικούς. Προσευχηθείτε για μας. Είμαι κλειδωμένη στο γραφείο”.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom