Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Η "απολογία" των Αστυνομικών για την σύλληψη-υπερπαραγωγή του "παράτυπου" καστανά στη Θεσσαλονίκη


Μετά από τις διαστάσεις που πήρε το επεισόδιο με την σύλληψη-υπερπαραγωγή του άτυχου καστανά στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ αισθάνθηκαν την ανάγκη να δώσουν τη δική τους απάντηση-απολογία για το συμβάν. 

Ως γνωστόν από την Παρασκευή το βράδυ, όταν και έγινε γνωστό το
περιστατικό που συνέβη στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, το θέμα πήρε μεγάλη έκταση στα social media,αλλά και στις τηλεοράσεις, με αρκετούς χρήστες να ασκούν κριτική στους αστυνομικούς για τη στάση τους.

Συγκεκριμένα, στο σημείο του ελέγχου του "παράτυπου" καστανά κατέφτασαν 13 αστυνομικοί κι ένας γερανός της αστυνομίας, έπειτα από καταγγελία ότι υπήρχε μικροπωλητής χωρίς άδεια.

Ο ίδιος στην παρουσία των αστυνομικών αντέδρασε έντονα και λόγω της ηλικίας του έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι δε αστυνομικοί (που πήγαν τόσοι πολλοί για τον φόβο των ιουδαίων,όπως οι ίδιοι λένε) από την πλευρά τους τονίζουν ότι ουσιαστικά έκαναν μόνο τη δουλειά τους όπως το επιβάλει ο νόμος, ενώ με ανακοίνωσή τους στη σελίδα τους στο Facebook απαντούν σε όσους τους κατέκριναν.

Διαβάστε την ανάρτηση-απολογία των αστυνομικών στο facebook

Εμείς αντί σχολίου παραθέτουμε το φωτορεπορτάζ από τη σύλληψη-υπερπαραγωγή,όπου φαίνεται πεντακάθαρα ο γερανός στο σημείο (άρα πήγαν όχι για απλό έλεγχο αλλά με τη σιγουριά ότι είναι παραβάτης ο καστανάς),τις δηλώσεις του παθόντος "παράτυπου" καστανά κι ένα άρθρο της Κατερίνας Γκαράνη που βλέπει παραπέρα απ' αυτά που φαίνονται.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 13 αστυνομικοί,δύο περιπολικά κι ένας γερανός σε επιχείρηση σύλληψης ηλικιωμένου καστανά!


Το άρθρο της Κατερίνας Γκαράνη:Στην Αριστοτέλους που γερνάς... απαγορεύεται να επιβιώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom