Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο πρόεδρος του Ηλυσιακού


Απίστευτο, αλλά ελληνικό! Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού Διονύσης Λιονάκης χτυπήθηκε άσχημα από οπαδούς της ομάδας του! Άγριες σκηνές χτες στο Δημοτικό γήπεδο του Ζωγράφου.

Ολα έγιναν στην αναμέτρηση του Ηλυσιακού με την Κηφισιά και
συγκεκριμένα στο 88' και ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κάποιοι οπαδοί του Ηλυσιακού προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούν στους παράγοντες της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο Λιονάκης προσπάθησε να τους εμποδίσει, αντάλλαξαν κάποια «γαλλικά» και εκεί έγινε το κακό.Περίπου 10 άτομα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, χτυπούσαν δίχως έλεος τον πρόεδρο του Ηλυσιακού.

Η αστυνομία καθυστέρησε να επέμβει, ενώ ο διαιτητής του ματς Αδαμόπουλος διέκοψε το ματς σοκαρισμένος από όσα έβλεπε. Μετά από αρκετά λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε με την Κηφισιά να σκοράρει και τρίτο τέρμα και να παίρνει την (επεισοδιακή) νίκη (1-3).

Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο του Ηλυσιακού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έκανε ράμματα στο κεφάλι. Ο ίδιος ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Ζωγράφου, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έγινε...

http://www.sdna.gr/

Αργά χτες το βράδυ ο Διονύσης Λιονάκης έγραψε το παρακάτω λακωνικό μήνυμα στη σελίδα του,με το οποίο κάνει σαφή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα,παρά τα μηνύματα συμπαράστασης πολλών φίλων του ιδίου και της ομάδας του Ηλυσιακού.
https://www.facebook.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom