Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Παραδόθηκε τελικά ο 22χρονος που χτύπησε τον Κουμουτσάκο


Από την ημέρα που ο Γιώργος Κουμουτσάκος δέχτηκε την άνανδρη επίθεση μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο νεαρός άνδρας με το καπέλο τζόκεϊ που φαίνεται να του ρίχνει την πρώτη μπουνιά, ήταν ο Νο1 ύποπτος.



Οι μέρες περνούσαν και ο 22χρονος άνδρας ήταν άφαντος, με τις έρευνες της αστυνομίας να μην έχουν αποτέλεσμα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και το ειρωνικό tweet του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Τελικά, το πρωί της Πέμπτης, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, ο νεαρός με το τζόκεϊ βρέθηκε στην ασφάλεια για να καταθέσει σχετικά με την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο και την δική του εμπλοκή. Λίγο μετά τον άνδρα με το καπέλο, στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε και ο 50χρονος που στο video της επίθεσης κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου φαίνεται να τον κυνηγάει στο γρασίδι και να τον χτυπάει. Και οι δυο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν και δεν κρατήθηκαν αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή (13.11.2015) απολογούνται η 22χρονη που φαίνεται να τραβάει το σακάκι του κ. Κουμουτσάκου και να το σκίζει και η οποία είχε παραδοθεί την περασμένη Τετάρτη. Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε προσαχθεί το 2012 από επεισόδια που είχαν γίνει σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι από πολύτεκνη οικογένεια με 11 αδέρφια και τόσο εκείνη όσο και ένας αδερφός της είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ ένα άλλο από τα αδέρφια της είναι στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Απολογείται επίσης ένας άνδρας, που επίσης παραδόθηκε την περασμένη Τετάρτη και ήταν δίπλα στον 50χρονο κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom