Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Αλέξης Τσίπρας: Δεν δίστασε να να δώσει όρκο τιμής στους αγώνες και τους αγωνιστές που θυσιάστηκαν στην Καισαριανή!!! (βίντεο)

Ναι ορκίστηκε ο αθεόφοβος μόλις λίγα μέτρα από το Σκοπευτήριο και από το σημείο που ο Αρης κήρυξε τον αγώνα ενάντια στους Γερμανούς φασίστες κατακτητές

Στη χθεσινή ομιλία του στην κεντρική πλατεία της Καισαριανής ο πρωθυπουργός του 3ου Μνημονίου δεν δίστασε να δώσει "όρκο τιμής στους αγώνες και τους αγωνιστές που θυσιάστηκαν σ' αυτό τον τόπο"!

Ακούστε τον όρκο του Αλέξη Τσίπρα προς το τέλος του βίντεο:

Ολα αυτά για μια χούφτα ψηφαλάκια σε μια πλατεία ποτισμένη από αίμα πατριωτών,που απέχει ελάχιστα μέτρα από το Σκοπευτήριο όπου εκτελέστηκαν 200 πατριώτες την Πρωτομαγιά του 1944 και που επισκέφθηκε την πρώτη του μέρα (26/1/2015) ως πρωθυπουργός.

Οπως ελάχιστα μέτρα απέχει και από το συμβολικό σημείο όπου ο Αρης Βελουχιώτης μίλησε για πρώτη φορά στους συντρόφους του για ένοπλο αγώνα ενάντια στου Γερμανοφασίστες κατακτητές στις 15 Μαϊου του 1941  (βρίσκεται στο δασύλλιο ανάμεσα στην πλατεία Καισαριανής και τον δρόμο που ανεβαίνει στις σχολές της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου,λίγα μέτρα από την κεντρική είσοδο της Ούλοφ Πάλμε).

Ενα υποτυπώδες μνημείο (μια απλή πλάκα με αναφορά του γεγονότος,πάνω σε μια μεγάλη πέτρα) που προφανέστατα αγνοεί ο κύριος Τσίπρας,όπως και οι περισσότεροι Ελληνες και που ουδέποτε επισκέφθηκε.Ευτυχώς ελάχιστοι παλιοί θυμούνται το πέρασμα του Αρη από τη γειτονιά μας και καταθέτουν ένα ταπεινό στεφάνι στη μνήμη του....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom