Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τραγωδία τα ξημερώματα στην Πάτρα: Πνίγηκαν τρεις φοιτητές (φωτο & βίντεο)

Γυρνούσαν με το αυτοκίνητό τους από πάρτι κι έπεσαν στη θάλασσα

Σκηνές τραγωδίας εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Πάτρα, όταν στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai Atos, επέβαιναν έξι φοιτητές από τους οποίους, σύμφωνα με το patrastimes.gr, δύο κοπέλες κι ένα αγόρι ανασύρθηκαν από δύτες νεκροί.

Δύο φοιτητές, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ένας ακόμη φοιτητής ανασύρθηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όλοι οι επιβαίνοντες είναι φοιτητές κι επέστρεφαν από πάρτι.

Επί τόπου βρίσκονται τέσσερα αυτοκίνητα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ένας δύτης.


Στο μεταξύ, θρήνος επικρατεί από το πρωί στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά τον τραγικό θάνατο του Ανδρέα Αλέξη 21 ετών και της Ρεγγίνας Ζαπάντη 23 ετών, καθώς τα δύο Πατρινόπουλα ήταν συγγενείς αστυνομικών.

Ο Ανδρέας Αλέξης είναι γιος αστυνομικού που υπηρετεί στο Α' Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, ενώ η Ρεγγίνα Ζαπάντη είναι ανιψιά αστυνομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Πατρών.

Η τρίτη νεκρή είναι η Γεωργιάνα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Το πόρισμα του εμπειρογνώμονα και τις καταθέσεις του 24χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου και των άλλων δύο διασωθέντων επιβατών, περιμένουν οι αξιωματικοί του Β΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, για να εξακριβώσουν τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου σήμερα τα ξημερώματα, μέσα στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο φοιτήτριες και ένας φοιτητής, ηλικίας 20 έως 24 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου, όσο και δύο άλλοι διασωθέντες δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσουν κατάθεση, διότι βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Στο μεταξύ, μία από τις απαντήσεις που περιμένουν οι λιμενικοί, είναι το πώς προήλθε το χτύπημα στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, δηλαδή αν προήλθε πριν ή μετά την πτώση του οχήματος στην θάλασσα.

Παράλληλα, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται επίσης, είναι αν έπαιξε ρόλο στη πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης.

image
image
image
image
image

http://www.athensvoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom