Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΒΑΛΑ: Επίθεση με γιαούρτια στον Γιώργο Καλαντζή (βίντεο)

Λίγες μέρες πριν πάλι στην Καβάλα είχαν γίνει στόχος οι Κικίλιας,Λαπαβίτσας και Τσανάκα

Επίθεση με γιαούρτια στον Γιώργο Καλαντζή έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων καφετέριας χτες το βράδυ στην Καβάλα.Όλα έγιναν όταν άγνωστοι εμφανίστηκαν σε καφετέρια της πλατείας Καπνεργάτη, που καθόταν ο πρώην αντιπρόεδρος και βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλαντζής κρατώντας γιαούρτια.

Οι δύο άγνωστοι πλησίασαν και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αποκάλεσαν τον κύριο Καλαντζή ¨λαμόγιο”, ''πουλημένο'', ''μνημονιακό'' και... “ο ναι σε όλα”. Πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, τον γιαούρτωσαν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων και των υπαλλήλων.

Οι νεαροί αμέσως μετά την επίθεσή τους τράπηκαν σε φυγή ενώ οι ψυχραιμότεροι της παρέας του υποψήφιου βουλευτή τον συνόδεψαν στο εσωτερικό του καφέ. Μετά από λίγο κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη που συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.


Οι θρασύτατοι δράστες κατέγραψαν την επίθεση στον κύριο Καλαντζή και ανέβασαν το βίντεο με το γιαούρτωμα στο διαδίκτυο...

Το βίντεο των 41ος δευτερολέπτων κάνει το γύρο του διαδικτύου και σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγεί τις έρευνες των αστυνομικών που βρίσκονται μια ανάσα από τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών της αισχρής επίθεσης.

Ο Γιώργος Καλαντζής βρίσκεται μέσα σε καφετέρια και κάθεται σε τραπέζι μαζί με την παρέα του. Ξαφνικά δύο άτομα αρχίζουν να πλησιάζουν. Τη λήψη κάνει ο δεύτερος, ενώ ο μπροστινός του κρατάει μόνο τα γιαούρτια. Στη μπλούζα που φοράει διαβάζουμε: ''Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά πεθαίνουν τους Έλληνες''.

Ο Γιώργος Καλαντζής κάθεται ανυποψίαστος. Οι δράστες τον πλησιάζουν και του ρίχνουν τα γιαούρτια εξ επαφής. Στην καφετέρια ακούγονται φωνές και ύβρεις, με τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου να τρέχουν και να απομακρύνονται...

Στις 2 του Σεπτέμβρη ανάλογη επίθεση πάλι στην Καβάλα είχε δεχτεί ο Βασίλης Κικίλιας

Και στις 28 Αυγούστου Πέταξαν αυγά σε Λαπαβίτσα και Τσανάκα στην Καβάλα (βίντεο)

1 σχόλιο:

ΡΙΚΗ είπε...

Χα χααααααααααα το κατεβασαν

Read more: Go to TOP and Bottom