Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

71χρονος κυνηγός σκότωσε 68χρονο στην Παλαιοκαρυά Αγρινίου

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη κι ένας 74χρονος για ψευδορκία

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 68χρονου στην Παλαιοκαρυά.Συνελήφθη ένας 71χρονος και κατασχέθηκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 74χρονος για ψευδορκία. 

Ο 71χρονος με τον 74χρονο είχαν μεταβεί από κοινού για κυνήγι στην
περιοχή κατά τη διάρκεια του οποίου ο 71χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο εναντίον του 68χρονου τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:
Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ανθρωποκτονία 68χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα στις (09-09-2015), πρωινές ώρες στην Παλαιοκαρυά Αιτωλοακαρνανίας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη σήμερα (12-09-2015) το πρωί, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ένας 71χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 74χρονος ημεδαπός για ψευδορκία.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι, στις 09-09-2015 το πρωί, ο 71χρονος με τον 74χρονο είχαν μεταβεί από κοινού για κυνήγι στην περιοχή της Παλαιοκαρυάς Αιτωλοακαρνανίας, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 71χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο εναντίον του 68χρονου, τη στιγμή που ο τελευταίος βρίσκονταν σε ελαιόδεντρο και μάζευε σταφύλια από κλήμα, τα κλαδιά του οποίου είχαν αναρριχηθεί στο δέντρο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην δεξιά θωρακική χώρα.

Σε ότι αφορά τον 74χρονο κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κατέθεσε ψευδή στοιχεία αναφορικά με το περιστατικό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.Το προανακριτικό έργο και την έρευνα διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom