Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

O Παναγιώτης Κουρουμπλής στο δρόμο που χάραξε ο Ομπάμα... για το πέναλτι στους καρκινοπαθείς

Βρήκε ισοδύναμα για το 5ευρο εισιτήριο,αλλά...
Παναγιώτη ένα αρχαίο γνωμικό λέει:«Μη προτρεχέτω η γλώσσα της διανοίας»,σε απλά ελληνικά... όταν μιλάς πολύ θα πεις και μ@λ@κ@@ς!

Στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε να κλείσει η συμφωνία έως τις 15 Αυγούστου αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό MEGA" γνωστοποιώντας ότι στο υπουργείο Υγείας γινόντουσαν προετοιμασίες των απαντήσεων το Σαββατοκύριακο.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η τρόικα ζητά μια σειρά από προαπαιτούμενα, μεταξύ των οποίων και η επιστροφή του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία, ωστόσο έκανε λόγο για σαφή ισοδύναμα από την πλευρά της ηγεσίας του υπουργείου, ύψους 140 εκατ. ευρώ. Τόνισε δε την πρόθεσή του να μην επανέλθει το μέτρο του εισιτηρίου (έλα όμως που άλλοι αποφασίζουν!!!), αφού εκτίμησε ότι το διοικητικό κόστος μιας τέτοιας διαδικασίας θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Αναφορικά με το θέμα που ανέκυψε προ ημερών με τις δηλώσεις του περί σχεδίου για υποχρεωτικές προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο και “τιμωρία” όσων δεν τις κάνουν και νοσήσουν, ο υπουργός σήμερα σημείωσε ότι:«Δεν το είπα ως τιμωρία αλλά ως ως κίνητρο και αντικίνητρο. Αυτά λέει και ο Ομπάμα στις ΗΠΑ. Ας δεχθούμε ότι ήταν ένα λάθος αλλά το θέμα, όμως, συζητιόταν στις παραλίες και αυτό με ικανοποιεί»!

Προχτές ήταν απλά μια σκέψη,τώρα την αποκαλεί λάθος... ,τι ήταν τελικά ρε Παναγιώτη;Κι αν ήταν λάθος τότε πως δηλώνεις ότι "μέσα στο Σεπτέμβριο θα κληθούν όλοι οι επιστημονικοί φορείς για να εξεταστεί το θέμα και να συζητηθεί";Αρα παίζει ακόμα και να επιβληθεί δια νόμου,όπως ακριβώς τα είπες από την αρχή!

Σε ότι αφορά τις προκηρύξεις για τις προσκλήσεις των γιατρών, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι έχουν πάει στον ΑΣΕΠ.

Για τις εξετάσεις των ανασφάλιστων, ο ίδιος επισήμανε ότι το υπουργείο έχει πρόγραμμα για 60.000 άτομα και προσήλθαν μόνο 7.000 άτομα. "Και οι ανασφάλιστοι θα κάνουν τους προληπτικούς ελέγχους" ξεκαθάρισε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα αθλιο παραγωγο της κλεφτοσυμμοριας του Πασοκ που προσπαθει
να κανει καριερα στην εθνοπροδοτικη και δωσιλογη κλικα του
Συριζα μην προσπαθειτε να το συμβολεψεται ειναι ματαιος
κοπος Κανενας απ οσους περασαν απο το κλεφτοσυνδικατο του
ΠΑΣΟΚ κανεις δεν διορθωθηκε Ολοι εμειναν η και γιναν χειροτεροι με την παροδο του χρονου Ο κουρουμπλης ανηκει
στην κατγορια αυτων που χεοροτερεψαν Μην χανεται τα λογια
σας ο ανθρωπος δεν διορθωνεται melito

Read more: Go to TOP and Bottom