Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ω! Τι τιμή! - 37 πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ... καταγγέλλουν στον Α. Τσίπρα το Candianews! (έγγραφα)


Είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή να θέτει θέμα για το Candianews η μισή ΚΟ της ΝΔ, του κόμματος που συγκυβέρνησε για 40 χρόνια, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, και συγκατέστρεψε τη χώρα. 

Τώρα, σαν τον δολοφόνο που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, επιστρέφουν και ζητούν τα ρέστα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει πλέον για τον - επιτέλους- πληροφορημένο Έλληνα.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, τους 37 πρώην υπουργούς αλλά και βουλευτές της ΝΔ που καταγγέλλουν το Candianews και τον υπεύθυνό του, δημοσιογράφο Αλ. Ανδρικάκη, στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα, αλλά και σειρά υπουργών!

Ευχαριστούμε, κυρίως, τον τοπικό βουλευτή, Ελευθέριο Αυγενάκη, ο οποίος συνεχίζοντας τα γνωστά του, έγραψε μια ερώτηση (φυσικά για το 1 εκατ. ευρώ- βρε πρεμούρα να πούμε ότι είναι εκείνος!), στην οποία καταγγέλλει όλη την αριστερά και σ' αυτήν την καταγγελία συμπεριλαμβάνει και το Candianews, δίνοντας να την υπογράψουν οι υπόλοιποι συνάδελφοί του.

Δεν έχει σημασία αν την διάβασαν ή όχι (όπως συνήθως γίνεται) αλλά ότι κάτω από την καταγγελία - με τον βαρύγδουπο, είναι αλήθεια- τίτλο περί διαφθοράς και αδιαφάνειας,υπογράφουν οι παράγοντες της ΝΔ.

Σημασία έχει ότι έβαλαν τις υπογραφές τους κάτω από την καταγγελία! Και ποιος δεν την έβαλε! Ο Άδωνης, ο Σίμος, ο Βαρβιτσιώτης, ο Νικήτας, οι εκ Ρεθύμνης Κεφαλογιάννηδες, ο Μάκης Γιακουμάτος, ο Φορτσάκης, η Βούλτεψη, ο Σταϊκούρας!

Μοιάζει βέβαια με την ιστορία της μετανοούσας Μαγδαληνής, να καταγγέλλει διαφθορά η ΝΔ, αλλά ούτε και πάλι έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό!

Το αν μας θεωρούν δημοσιογράφους ή "δημοσιογράφους", κάποιοι από τους υπογράφοντες βουλευτές της ΝΔ, που "πέρασαν και δεν άγγιξαν" στην ελληνική δημοσιογραφία, ή αν μας θεωρούν... "φιλοκυβερνητικό μέσο", κρίνοντας από δικές τους δράσεις και συμπεριφορές, πάλι δεν έχει καμιά σημασία.

Λευτέρη, θερμές ευχαριστίες από το Candianews! Μέσα από την καρδιά μας! Και τέτοιες ερωτήσεις στέλνε μας τις, είναι καλές να τις φυλάξουμε στο αρχείο μας και να τις δείχνουμε κάποτε στα εγγόνια μας! Τίτλοι τιμής θα είναι στα γεράματά μας.

Δείτε και το τμήμα της καταγγελία που μας αφορά, αλλά και τους 37 από τους 76 της ΚΟ της ΝΔ (ο Μεϊμαράκης, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, η Ντόρα, ο Κυριάκος δεν υπέγραψαν, γιατί;)
http://www.candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom