Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Πήγατε να ψηφίσετε πριν δύσει ο πράσινος ήλιος;


Τον πέμπτο πρόεδρο στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ εκλέγουν σήμερα Κυριακή 14/6/2015 τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος. Την ηγεσία διεκδικούν η Φώφη Γεννηματά,ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος (χαρά στο κουράγιο τους!).

Οι κάλπες, που έχουν στηθεί σε διάφορες πόλεις της χώρας, άνοιξαν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα,έχετε μόλις μία ώρα ακόμα για να... σταυρώσετε νέο Πρόεδρο...

Το Μητρώο είναι ανοιχτό  καθ' όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας προκειμένου να εγγραφούν και να ψηφίσουν νέα μέλη και φίλοι του πάλαι ποτέ σοσιαλιστικού (πριν αρχίσει να γράφεται με η) κινήματος.

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα μεταδοθούν το βράδυ της Κυριακής από την ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος και των τριών υποψηφίων είναι οι εκλογείς να ξεπεράσουν τις 100.000. Σημειώνεται ότι στις εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων είχαν πάρει μέρος 35.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Για την ανάδειξη νέου προέδρου απαιτείται ποσοστό 50+1. Σε περίπτωση που κανείς από τους τρεις δεν συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσοστό, τότε θα διεξαχθεί δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους.

Η ανακήρυξη των τριών υποψηφιοτήτων έγινε στη διάρκεια του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε 670 υπογραφές συνέδρων για την υποψηφιότητα της, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 317 και ο Ανδρέας Λοβέρδος 300 υπογραφές.

Ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει υπογραφές από το 10% των συνέδρων, όπως ορίζει το καταστατικό, και έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την προεδρία.



Χιλιάδες Ελληνες τραγούδαγαν κάποτε τον ύμνο που σήμερα σιχαίνονται.... και βέβαια για όσα αμαρτωλά μεσολάβησαν μόνο ο ύμνος δεν φταίει!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα τσακιδια στα ταρταρα και στον αγυριστο ειναι ηπιοτερη " ευχη "
που μπορω να κανω γι αυτο το απολειφαδι κλεφτοσυμμοριτικο μορφωμα που εκανε τη μεγαλυτερη ζημια στην μεταπολεμικη Ελλαδα melito

Read more: Go to TOP and Bottom