Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Καρατζαφέρης: Έμπλεξαν μαζί μου! Ξέρω και τους κανόνες της πολιτικής αγυρτείας (βίντεο)


Για αστειότητες και αθλιότητες μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μια μέρα μετά την απόφαση να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για το θέμα των off shore και τις μίζες που φέρεται να πήρε για τα εξοπλιστικά!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι ΑΡΤ, μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την υπόθεση με τις off shore και τις μίζες για τα εξοπλιστικά. Έκανε λόγο για γαϊτανάκι ανοησιών και τόνισε πως δεν υφίσταται θέμα μίζας. «Το στήσανε για να απαξιώσουν τον ΛΑΟΣ και τον πρόεδρό του», είπε.

«Ο Σαμαράς είναι σε πανικό», πρόσθεσε και πρόσθεσε πως «Γνωριζόμαστε και γνωριζόμαστε καλά. Έμπλεξαν μαζί μου (...) Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τους κανόνες πολιτικής ευπρέπειας, αλλά και τους κανόνες πολιτικής αγυρτείας». Υποσχέθηκε δε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

«Είναι θέμα τιμής. Έχουν μπλέξει ετερόκλητα πράγματα. Θα απαντήσουμε την ημέρα και την ώρα και με την προτεραιότητα που πρέπει. Θα ξεδιαλύνουμε όλη την κατάσταση και θα αποκαλύψουμε ποιοι στήσανε αυτή την ιστορία. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αν ήμουν το καλό παιδί των Αμερικάνων και έλεγα σε όλα "yes" όπως όλοι αυτοί που είναι τώρα στα πράγματα θα είχα περιπέτειες;», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει ίχνος σκιάς» τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και συνέδεσε τις αποκαλύψεις εις βάρος του με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μίλησε για «κουμπαρά», σημειώνοντας πως «προσφέρουν ασυλία με αντιπαροχή την ψήφο. Γνωρίζουμε για τα παιχνίδια που στήνουν, για τον κουμπαρά. Τεράστιο κουμπαρά με καρέκλες, καρότα και μαστίγια για να πιάσουν τους 180».

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom