Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Παραμένουν οι απολυμένες καθαρίστριες έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (φωτο&βίντεο)


Oι καθαρίστριες ζητούν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο. Εχουν αποκλείσει την είσοδο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ από τις 9.00 το πρωί και λένε πως δεν θα φύγουν από εκεί αν δεν δουν τον πρόεδρο!

Kρατούν στα χέρια ένα πανό που γράφει "επαναπρόσληψη τώρα" και φωνάζουν συνθήματα με μοναδικό σκοπό να πάρουν πίσω τη δουλειά τους.


Με τη δικαστική απόφαση που τις δικαιώνει ανά χείρας οι καθαρίστριες ζητούν να δουν τον προεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο και λένε πως δεν πρόκεται να φύγουν από την Χαριλάου Τρικούπη αν δε τα καταφέρουν.

Λίγα λεπτά πριν τις 10.00 ο Νίκος Σαλαγιάννης κατέβηκε από τα γραφεία για να διαπραγματευτεί με τις καθαρίστριες.



Λίγο μετά τις 11.15, οι καθαρίστριες προχώρησαν σε μια κίνηση ισχυρού συμβολισμού. Κράτησαν ελιές στα χέρια, ενώ άλλες γυναίκες τις έπλεξαν στεφάνι και τις φόρεσαν στα κεφάλια τους, "παίζοντας" έτσι με το όνομα Ελιά με το οποίο κατέβηκε το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι αντιπροσωπεία των καθαριστριών ανέβηκε στα γραφεία της Χαριλάου και συναντάται με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη και τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom