Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΕΔΕ σε γιατρό της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου επειδή επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια


Είναι αλήθεια ότι ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου διέταξε ΕΔΕ σε βάρος ιατρού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας γιατί σύμφωνα με πληροφορίες γιατρός επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια;

Πιο συγκεκριμένα ο ιατρός κατά το παρελθόν έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά σε συνεργάτες του AgrinioNet.gr κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ.Μάλιστα ο συγκεκριμένος ιατρός μίλησε προσβλητικά στους δημοσιογράφους για δημοσιεύματα που αφορούσαν τη μονάδα.

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή το γιατρό της ΜΕΘ έλαβε χώρα τον τελευταίο μήνα, όταν η προϊσταμένη επικοινώνησε με το γιατρό τηλεφωνικά για πάει στη μονάδα και όταν αυτός έφτασε της επιτέθηκε όπως λέγεται λεκτικά. Στη συνέχεια η προϊσταμένη πήγε στο γραφείο να τον ρωτήσει γιατί είχε αυτή τη συμπεριφορά απέναντί της και τότε ο γιατρός της επιτέθηκε για δεύτερη φορά την έσπρωξε και την έριξε στο πάτωμα.

Ο γιατρός παρόλο που όπως λέγεται δημιούργησε το περιστατικό πήγε στον εισαγγελέα και ανάφερε ακριβώς τα αντίθετα. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr συνάδελφοι της προϊσταμένης που ήταν μπροστά στο περιστατικό ανέφεραν ότι ο γιατρός επιτέθηκε στην συνάδελφό τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο το περιστατικό έγινε γνωστό σε όλο το νοσοκομείο και σύμφωνα με όσα ακούγονται ο συγκεκριμένος γιατρός κατηγορείται από αρκετούς για ανάρμοστη συμπεριφορά σε πολλές περιπτώσεις μέσα στη ΜΕΘ.

Το AgrinioNet.gr επικοινώνησε με το διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου Γ. Βλάχο, ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν και δήλωσε ότι έχει διατάξει ΕΔΕ για τον συγκεκριμένο γιατρό.
http://agrinionet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom