Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Φωτορεπορτάζ από τον 3ο Γύρο Πανεπιστημιούπολης - Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου


Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών κάθε ηλικίας διεξήχθη χτες (Σάββατο 7/6) το βραδάκι ο 3ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης - Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου,στην κλασική πλέον διαδρομή μέσα στο χώρο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πλήρης διαδρομή στο χάρτη
Εκκίνηση και τερματισμός κοντά στην είσοδο της Ούλοφ Πάλμε (έξω από το γήπεδο),πέρασμα πάνω από τη Φιλοσοφική,συνέχεια έξω από το Νεκροταφείο Ζωγράφου,πέριξ της Πολυτεχνειούπολης και επιστροφή για τερματισμό.

Πρόκειται για λαϊκό αγώνα δρόμου απόστασης 10 χιλιομέτρων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες δρομείς και στόχο έχει να προβάλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή, ενώ αποτελεί μια ευκαιρία διεξαγωγής ενός λαϊκού αγώνα στην τοπική κοινότητα, ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές, θεατές και πολίτες.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΑΠΠΑΖ (Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης - Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου) υπό την αιγίδα του Δήμου Ζωγράφου.

Τα 10 δύσκολα χιλιόμετρα της διαδρομής έτρεξαν και τερμάτισαν σχεδόν 500 αθλητές και στον παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων έλαβαν μέρος περίπου 150 παιδιά!!!

Ο ΣΑΠΠΑΖ ευχαριστεί όλους τους αθλητές, επισκέπτες, χορηγούς για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισαν!

Πλήρης πίνακας με τα αποτελέσματα του αγώνα στο αρχείο pdf εδώ

Βίντεο από την εκκίνηση του αγώνα απόΓιάννης Νικολακόπουλος:



Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον χθεσινό αγώνα στη σελίδα http://foto-trexoume.gr/,απ' όπου δανειστήκαμε και μεις τις φωτογραφίες που είδατε.

Δείτε κι ΕΔΩ πάρα πολλές φωτογραφίες από τον ίδιο αγώνα.

Πλήθος φωτογραφιών θα βρείτε κι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom