Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αγριελιά χωρίς καρπό!

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος

Επιτέλους θα τους πει κάποιος ότι οι αποκριές τελείωσαν και να σταματήσουν τα μασκαραλίκια; Όταν έπεσε το ανατολικό μπλοκ στην ανατολική Γερμανία τα στελέχη της περίφημης Σταζι, ξεχύθηκαν καλυμμένοι στην Ευρώπη να βρουν καμιά δουλειά, με άλλο προσωπείο φυσικά, γιατί στη Γερμανία δεν μπορούσαν να σταθούν πουθενά! 

Κατά αντίστοιχο τρόπο και οι Πασοκοι, πρωην και νυν, ψάχνουν για κάποιον πολιτικό τόπο να στεγαστούν, γιατί το Πασοκ έχει γίνει τόσο έρημο, πιο έρημο και από την έρημο της Αριζόνα! 

Μας ζαλίσανε τον ερωτά με την «Ελιά και το Μπενι Βασιλιά!» Και ομιλίες του Βενιζέλου σε αυτό το «κεντροαριστερό παρτι μασκε», και γιατί δεν ήρθε ο Κουβέλης και ο Παπανδρέου… Βρε τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Ποιον πάτε να κοροϊδέψετε; Η Ελιά αυτή δεν βγάζει άλλο λάδι για να λαδώσετε το άντερό σας! Όλη την ελαιοπαραγωγή της χώρας έχετε ρουφήσει, και το λιόδεντρο στέρεψε! Φάτε τις ελιές του Σημίτη που έχετε εκεί για ινστρούχτορα και τραβάτε να πιείτε κανένα ούζο! 

Επιτέλους δεν καταλάβατε ότι ανακατεύεται το στομάχι μας όταν βλέπουμε κάτι Σημίτηδες, Βενιζέλους, Λοβέρδους και Μπίστηδες; Πολύ σοφά έπραξε ο κος Κουβελης και δεν πάτησε το πόδι του! Οχι θα σας έφερνε τίποτε αριστερές βιταμίνες για να σας τονώσει! Ωραίο μασκαραλίκι! Να γίνει όλο το πασοκ «ελιά» και να μας παριστάνει το ευλογημένο δέντρο! 

Αλλά ότι και να κάνετε , όπως λένε και στη Μεσσηνία, «τη γριά φτιασιδώνετε!» Βέβαια εκεί που περνάς την ελιά, δίπλα είναι και το ποτάμι, και το καλάμι και άλλες εξοχικές δυνάμεις! Ψήφους θέλει και το ποτάμι από το ερειπωμένο πασοκ, και όπως και η αγριελιά, όλοι έχουν και κανέναν συγγραφεα και κανένα κινηματογραφιστή, έτσι για να δέσει η σούπα!

Καλά τα ποτάμια τώρα ακόμα λίγες μέρες έχουν νερό, μετά πέφτει τέτοια ξεραΐλα που ακόμα και μπουλντόζα μπαίνει μέσα και τους τραβάει την άμμο… Δε βαριέσαι, άμα έχεις κανάλι (τηλεοπτικό) κάνεις και κόμμα και βρίσκεις και παπαγαλάκια να λιβανίζουν, και δημοσκοπήσεις να σου δίνουν ποσοστά, και επιχειρηματίες να σου δίνουν λεφτά! Όλα εξαρτώνται από τα κανάλια, για αυτό την κάναμε την Ελλάδα, να βάζει νερά από παντού!

 Όλοι επιμένουν να τριγυρνάνε στην πολιτική πιάτσα, γιατί σου λέει τι να κάνουμε έξω; έχει ανεργία και πείνα! Εδώ να γυρίζουμε σαν τα σκυλιά της πλατείας! Όλο και κανένα κόκαλο θα βρεθεί να αρπάξουμε! Και βουλευτές να μη βγούμε, κάποιος φίλος υποχρεωμένος από τα παλιά θα μας διορίσει σε κανένα ναυαγισμένο οργανισμό διευθυντές! Βρε ουστ και παλι ουστ! 
http://kapistri.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom