Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν... απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο εις τας Αθήνας


Απαγορεύονται αύριο από τις 08.00 μέχρι τις 19.00, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, λόγω της επίσημης επίσκεψης στη Χώρα μας του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής, κατά το χρονικό διάστημα από 08:00 ώρα της Πέμπτης 6 Μαρτίου 2014 έως και την 19:00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) – Ομήρου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) – Καψάλη – δεξιά Ηροδότου – αριστερά Υψηλάντου – δεξιά Γενναδίου – Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής – Β. Κωνσταντίνου – Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου)».

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Ο Γερμανός Πρόεδρος αφίχθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος,σήμερα το απόγευμα και αύριο Πέμπτη θα έχει συνάντησή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ενώ το μεσημέρι θα παρακαθήσει σε γεύμα με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Μουσείο της Ακρόπολης, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Ευρώπη: Κληρονομιά και Μέλλον» και θα ακολουθήσει ξενάγηση στο μουσείο.

Την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη καθώς και με βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom