Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Μεταλλάχτηκε ο κυρ Φώτης σε «ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία»! - Το κείμενο της Διακήρυξης αρχών και οι 101 υπογραφές στήριξης


Στη δημοσιότητα δόθηκε χτες το απόγευμα η νέα διακήρυξη της ΔΗΜΑΡ η οποία μεταλλάσσεται και αποκτά και νέο όνομα.

Η διάδοχος του κόμματος του Φώτη Κουβέλη,«ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία»,περιγράφεται ως μια συνεργασία κομμάτων, κινήσεων, ομάδων και προσώπων που ανήκουν στον χώρο της δημοκρατικής και μεταρρυθμιστικής αριστεράς.

Το κείμενο της διακήρυξης του πολιτικού φορέα, που ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης έχει ονομάσει «τρίτο πόλο», συνοδεύεται από υπογραφές 101 προσωπικοτήτων, μεταξύ των οποίων διακρίνονται αυτές του συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού, των ηθοποιών Γιώργου Αρμένη και Στέλιου Μάινα, του δημοσιογράφου Ριχάρδου Σωμερίτη, αλλά και των προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, Πάνου Μπεγλίτη, Χάρη Καστανίδη και Μαριλένας Κοππά.

Όπως σημειώνεται στη διακήρυξη η «ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία» παρουσιάζει μία εναλλακτική πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση και ζητάει «την ισχυρή πολιτική εντολή του ελληνικού λαού, για να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στη μελλοντική συγκρότηση κυβερνήσεων προγραμματικής συνεργασίας, που θα αλλάξουν τις ασκούμενες πολιτικές προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας».

Ολόκληρη η Διακήρυξη αρχών και οι 101 υπογραφές στήριξης της  ΔΗΜΑΡ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom