Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο Σαμαράς γίνεται τρομοκράτης και ρίχνει χειροβομβίδες στα καφενεία (ηχητικό)

«Αν έμπαινα εγώ σε ένα καφενείο θα έριχνα δύο-τρεις "χειροβομβίδες" για τον ΣΥΡΙΖΑ και θα τα έκανα μαντάρα. Έχετε επιχειρήματα, πείτε τα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή.

Όπως μετέδωσε η Χριστίνα Κοραή στον Real Fm, ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχέσεις με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Επίσης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι συνεργάζεται με το κόμμα από τα κατεχόμενα της Βόρειας Κύπρου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτοί σκότωσαν Έλληνες. Αν έκανε το ίδιο η Νέα Δημοκρατία, τι θα γινόταν; Θα έκαναν επανάσταση».

Ο κ. Σαμαράς ζήτησε επίσης από τους βουλευτές να συνεργάζονται με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. «Κρατάτε ισορροπίες με το ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές θέλουν στήριξη, μαζί κυβερνάμε», τόνισε.(από enikos.gr)

Ακούστε το ηχητικό

Σχόλιο Α.ΑΑ, ρε καψερέ Σαμαρά. Πολιτικά είσαι για λύπηση!!! Πόσο μακριά είσαι πλέον από τον καθημερινό πόνο του Ελληνικού λαού, που νομίζεις ότι το πρώτο που σκέφτεται είναι ο Ξηρός και οι Πυρήνες της Φωτιάς.

Και για την κατεχόμενη Κύπρο, ηλίθιε καλύτερα να έχεις σχέσεις με κόμμα της που θέλει να αποχωρήσει ο Τουρκικός στρατός από εκεί, παρά κολλητηλίκια με τον Ερντογάν που απειλεί ακόμα και με εισβολή στην ελεύθερη Κύπρο!

Έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, όταν νομίζει ότι τολμάνε οι βουλευτές του να μπουν σε καφενεία και να κάνουν και πολιτική συζήτηση....

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom