Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Live Ηλυσιακός-ΑΕΚ


Ντέρμπι κιτρινόμαυρων σήμερα στο ΟΑΚΑ,η πρώτη με τον δεύτερο.
Ηλυσιακός και ΑΕΚ συγκρούονται πρώτη φορά στην ιστορία τους για αγώνα πρωταθλήματος,η μοίρα το 'φερε να γίνει σε επίπεδο της Γ' Εθνικής.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος πολύ πρόσφατα,13/10 και πάλι στο ΟΑΚΑ,με νικήτρια την ομάδα του δικεφάλου και σκορ 3-0.

Λίγα λόγια για τις δύο ομάδες,που φοράνε κιτρινόμαυρα:
Ο Ηλυσιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Ο προπονητής του,Δημήτρης Παπασπύρου,αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νικολάου, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Φιπε, Σίσκος, Καραπιπέρης, Ιωαννίδης. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μασούρρας και Αμανατίδης, ενώ ο Τζώρτζης (αριστερά), Κολοβός (δεξιά), Στρατάκης (ελεύθερο ρόλο) θα είναι η τριάδα πίσω από τον Κάμπα.

Από την άλλη πλευρά ο Τραϊανός Δέλλας θα παρατάξει κι αυτός την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βούρας, στην άμυνα θα είναι οι Αργυρίου (δεξιά), Τσιρίλο, Σταθάκης (στόπερ), Πεταυράκης (αριστερά), τα δύο αμυντικά χαφ οι Κορδέρο, Γεωργέας, μπροστά τους οι Πλατέλλας (δεξιά), Ανάκογλου (επιτελικός), Πόποβιτς (αριστερά) και σέντερ φορ θα είναι ο Ντακόλ.

Να σημειώσουμε ότι γηπεδούχος είναι ο Ηλυσιακός,ο οποίος ζήτησε να γίνει το ματς στο ΟΑΚΑ ποντάροντας στην προσέλευση πολλών χιλιάδων οπαδών από πλευράς ΑΕΚ.

Tο gazzetta TV θα μεταδώσει ζωντανά από το ΟΑΚΑ την αναμέτρηση,που αρχίζει στις 15:00
Για να παρακολουθείσετε τον αγώνα πατήστε ΕΔΩ ή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom