Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ από τον ΤΣΙΠΡΑ:"...τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται.Τόσο το δικό μου, όσο και των βουλευτών μας"!


Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει η “Real News” η οποία κυκλοφορεί αύριο Κυριακή.

Η εφημερίδα δημοσιεύει ρεπορτάζ στην πρώτη σελίδα της, στο οποίο
αναφέρεται ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποκάλυψε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, δηλαδή η ΕΥΠ, παρακολουθούν το τηλέφωνό του, όπως και τα τηλέφωνα των βουλευτών της Κουμουνδούρου.

"Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου, όσο και των βουλευτών μας", φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Eμεις πάντως την συγκεκριμένη είδηση την θεωρούμε ...υπερβολική μιας και όλοι γνωρίζουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό ζούμε στα χρόνια της απόλυτης Δημοκρατίας και ελευθερίας σκέψεων και ιδεών που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της τρόικας με πρωθυπουργεύοντα τον κ. Σαμαρά! Τώρα αν παρακολουθούν και κανα τηλέφωνο, μην προβληματίζεστε για το καλό μας το κάνουν...
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom