Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Συμβόλαιο δολοφονίας δύο υπουργών - Δένδιας και Αθανασίου στο στόχαστρο

Τι άλλο θα διαβάσουμε ακόμα Θεούλη μου;
Σήμερα 12 Οκτωβρίου κυκλοφορεί η εφημερίδα Παραπολιτικά, με την συγκλονιστική αποκάλυψη:
-Συμβόλαιο δολοφονίας δύο υπουργών

  • Δένδιας - Αθανασίου στο στόχαστρο
  • Σχέδιο του υποκόσμου
  • Στήθηκε στον Κορυδαλλό
  • Προέβλεπε αλλοδαπό εκτελεστή
  • Ερευνάται πιθανή σύνδεση με την Χρυσή Αυγή

Διαβάζουμε το ρεπορτάζ,όπως το δημοσιεύει briefingnews.gr/

Συμβόλαιο δολοφονίας δύο υπουργών που τον τελευταίο καιρό, έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.
ΟΥπουργός προστασία του Πολίτη και ο υπουργός δικαιοσύνης, φαίνεται πως μπήκαν στο στόχο πληρωμένων δολοφόνων, όπως γράφει η εφημερίδα παραπολιτικά. Το σχέδιο δολοφονίας του Νίκου Δένδια και του Χαράλαμπου Αθανασίου στήθηκε στον Κορυδαλλό, και προέβλεπε αλλοδαπό εκτελεστή.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ερευνάται πιθανή σύνδεση με την Χρυσή Αυγή. Η αποκάλυψη της εφημερίδα, έρχεται σε στιγμή που δικαιοσύνη και πολιτική, έχουν «στριμώξει» την Χρυσή Αυγή, κάνοντας την αντιτρομοκρατική, να πονοκεφαλιάζει με το σχέδιο δολοφονίας των δυο κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης.

Αυστηρές ποινές για τους αστυνομικούς που συστήσει πολιτικούς πυρήνες με μέλη της ΧΑ

Η διερεύνηση των καταγγελλόμενων εγκληματικών δραστηριοτήτων της Χρυσής Αυγής ανατέθηκε στην αντιτρομοκρατική γιατί υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι στην αστυνομία έχει υπάρξει διείσδυση της οργάνωσης υποστηρίζουν οι Financial Times που φιλοξενούν συνέντευξη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια.

«Ορισμένοι αστυνομικοί σε περιοχές με ευμεγέθεις πληθυσμούς μεταναστών έχουν προχωρήσει πέρα από τη σύμπραξη με τοπικούς νεοναζί έχοντας συστήσει πολιτικούς πυρήνες εντός των μονάδων τους», δηλώνει ο κ. Δένδιας. Σημειώνει επίσης ότι η τάση της Χρυσής Αυγής προς την ακραία βία είναι μοναδική ανάμεσα στις ακροδεξιές ομάδες της Ευρώπης. «Έχω καλέσει τη μονάδα εσωτερικών υποθέσεων προκειμένου να διευκρινιστούν επακριβώς ποιού είδους δομές έχει η Χρυσή Αυγή εντός της αστυνομίας», λέει ο κ. Δένδιας. «Γνωρίζουμε ότι αυτοί οι πυρήνες υπάρχουν, έχουμε αποδείξεις. Θα πάρουμε αυστηρά μέτρα», προσθέτει.

Αναφορικά με πληροφορίες που θέλουν τη Χρυσή Αυγή να έχει κρύψει οπλισμό σε στρατηγικά σημεία, ο κ. Δένδιας απαντά ότι αυτές οι πληροφορίες φαίνεται πως είναι ακριβείς, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα κανένα όπλο. Όπως δηλώνει, «ψάχνουμε σε όλη τη χώρα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε τη δυνατότητα να τεκμηριώσουμε αυτούς τους ανησυχητικούς ισχυρισμούς. Ερευνούμε ασυνήθιστα μέρη, όπως για παράδειγμα μοναστήρια στην επαρχία και η έρευνα θα έχει και συνέχεια».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Άντε με τις ανοησίες των "παραπολιτικών". Σιγά μη γίνουν και ήρωες οι ονομαζόμενοι ως στόχοι. Στόκοι είναι, όχι στόχοι.

Read more: Go to TOP and Bottom