Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Οι μεταξωτές «επενδύσεις» θέλουν επιδέξιους… χειρισμούς

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 9 Μαΐου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Οι μεταξωτές «επενδύσεις» θέλουν επιδέξιους… χειρισμούς» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα 44 χρόνια των πρωθυπουργικών εκδρομών στο Πεκίνο που δεν έφεραν κινεζικές επενδύσεις. Την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση λέει πολλά «θα» και έχει πολλές ελπίδες, όμως υπάρχουν και μεγάλα ρίσκο. (Σελ 3,10,11)
ΚΟΜΙΣΙΟΝ – ΔΝΤ: Ομολογούν ότι διέλυσαν τη μεσαία τάξη και αναγγέλλουν νέα μέτρα στριμώχνοντας την κυβέρνηση. Διχασμένη η Ελλάδα σε πλούσιους και φτωχούς, με μισθούς στα Τάρταρα και ακρίβεια στα ύψη. (Σελ 4)
 
ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ν.Δ.: «Ευρωπαϊκά» φρου – φρου κι αρώματα για να κρύψουν τα αδιέξοδα. «Αγκάθια» το όνομα και ο... καραμανλισμός. (Σελ 5)
 
ΣΥΡΙΑ: Ατελείωτα τα πάθη των χριστιανών λόγω διώξεων και εμφυλίου. Παγιδευμένες στο πολιτικό χάος και τον εμφύλιο περίπου 2,5 εκατομμύρια ψυχές. (Σελ 46,47)
 
ΥΓΕΙΑ: Το οδοιπορικό της ανεργίας μιας νεαρής γιατρού απ’ τα Κύθηρα ως τη Γερμανία. Η ακτινοθεραπεύτρια - ογκολόγος Παναγιώτα Μαυροειδή, κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος, ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια σπουδών, σήμερα είναι αγροτική γιατρός στα Κύθηρα. (Σελ 62)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom