Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Αρχηγέεεεε!!!!….. Άσε τις αγριήλες και ΕΠΑΜε να θάψουμε το κόμμα γιατί θα μας φάει η μπόχα της αποσύνθεσης…..



Γράφει ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ 
=== Είναι να μη σκάσει η πρώτη μπόμπα…. Μετά ακολουθούν και σκάνε, λες κι΄ από εκρηκτική ζήλεια, όλα τα βλήματα εδάφους αέρος. Έτσι και τα περιεργαστής από περιέργεια, να είσαι σίγουρος και σίγουρη, ότι θα σκάσουν στα χέρια και θα ακρωτηριαστεί, πάσα η ιδεολογία σου και τα φιλοσοφημένα δομημένα ομόλογά σου.
  === Συνηθίζω να κλέβω χρόνο και να κάνω μπλογκότσαρκα σε φιλικούς ιστολόγους. Ενδιαφέρον και αγαπημένος σταθμός το zeidoron dtsoukas!!! Τι την ήθελα τη μπλογκότσαρκα??? Βλέπω ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ του οικονομολόγου άνευ οικονομολογικής επιστήμης και αρχηγού υποτιμούμενης δραχμής με ΕΕ, Χαζάκη και ανάβουν τα λαμπάκια μου.
Αν πάτε στις σελίδες του (για τις οποίες δεν χαραμίζω σύνδεσμο μη πάθετε τροχαίο, θα διαπιστώσεται ότι παραπροχθές 16-1-2013 ο αχρείος τυχοδιώκτης, έκανε διαδικτυακό μνημόσυνο της ROSA LUXEMBURG, της και ακροαριστερής και ένοπλης επαναστάτριας (για την επέτειο 15-1-1919 της δολοφονίας της). Δεν πρόλαβε να τελειώσει το μασονικό του το κυρελέησον ο Χαζάκης και βγάζει μια πανταχούσα για την έκρηξη στο The Mall που θα τη ζήλεψε η ΓΑΔΑ, ο ΜΠΕΝιζέλος, ο ΜΠΕΝάκης Σαμαράς και ο Κουβέλης επίσης!!!! Αγριεύτηκα και κόλησα το παρακάτωθι σχόλιο στην ανάρτηση του φίλου μου zeidoron dtsoukas:
«Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ, σε αντίθεση με τον κατευθυνόμενο πολιτικό καραγκιόζη ΧΑΖΑΚΗ, εύχεται ολόψυχα, να πρόκειται για Επαναστατική Οργάνωση.
Ο ΧΑΖΑΚΗΣ, αντί να παριστάνει και εδώ τον ειδήμονα, καλά θα κάνει να εξηγήσει, αν έχει δουλειές με καμιά ή και περισσότερες τράπεζες ή τέλος πάντων ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ.
Διάβασα πρόσφατα, ότι αυτός ο ρεζέρβας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, (ο ΧΑΖΑΚΗΣ), βγήκε από τη σελίδα του στο facebook, ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ….ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, και προκειμένου να κράξει αντίπαλό του οικονομολόγο, ισχυρίζεται (ο πολιτικά αλητήριος ΧΑΖΑΚΗΣ) ότι οι τραπεζίτες δεν έχουν πάρει μία από τα χρήματα που έχει δώσει η τρόϊκα και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΆΡΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτόν τον πράκτορα και φιλόδοξο πολιτικάντη με υποτιμούμενη δραχμή εντός των υποχρεώσεων της τρόϊκα, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ,
ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΆΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, 93.000.000.000 € ΖΕΣΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΧΑΖΑΚΗΣ….
93.000.000.000  ΖΕΣΤΑ ΕΥΡΑ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ, ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140.000.000.000 € ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. Και φυσικά τη μερίδα του λέοντος την αρπάζει ο Λάτσης.» και ευχαριστώ τον φίλο μου που το ενέκρινε.
ΚΑΖΑΚΗΣ -ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 2Αυτό στάθηκε αφορμή, για να συνεχίσω τη βόλτα περί τον Καζάκειο άξονά μου και με ευχάριστη έκλπηξη διαπίστωσα, ότι υπάρχει κίνημα πλέον, κατά της Καζάκειας αρλούμπας!!! Στη σελίδα του στο facebook οι περισσότεροι μπαίνουν για να του τα χώσουν …εξαγριωμένοι!!!! Και πολλά και πολύ καλά ιστολόγια με στοιχειοθετημένη αντιπαθητική άποψη κατά του κατασκευασμένου αρχηγίσκου. Ένα από αυτά το diaforos στο οποίο ενημερώθηκα για μια τρέχουσα κόντρα και σαφέστατα συμφωνώ με τα όσα γράφει ο diaforos, τον οποίο ο Χαζάκης ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα κείμενά του και κάνει απολύτως οικονομοπογικά ΣΚΑΤΑ τα δικά του!!!
  === Με τρεις εικόνες αντοίστοιχων αναρτήσεων του Χαζάκη στο facebook και διερευνώντας τα αντίπαλα ιστολόγια που τον κράζουν άγρια αλλά ΔΙΚΑΙΩΣ, διαίστωσα:
  === ΕΙΚΟΝΑ 1:  Οι κύριοι Νούλας και Σαρρής, σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, παρουσίασαν αναλυτικά το φαγοπότι των τραπεζών σε βάρος του Ελληνικού λαού κάτι που ποτέ δεν μπόρεσε να κάνει ο αερολόγος Χαζάκης. Κυρίως τα έβαλαν με τις τράπεζες, αλλά ως φαίνεται έχουν βεβαρυμένο ιστορικό με τις αφηρημένες αρλούμπες του Χαζάκη. Ο τελευταίος πανικόβλητος, αλλά και τσαντισμένος που το κανάλι δείχνει να μη τον θέλει, λέει τα παρακάτω απίθανα
—- Ότι δήθεν ο Νούλας αυνάθροισε τα ποσά που περιγράφουν διάφοροι νόμοι, για χορήγηση κρατικών εγγυήσεων στις τράπεζες.
—- Βρίζει χυδαία τον Σαρρή διότι δήθεν συνάθροισε άσχετα ποσά και ότι τα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνουν απ΄ ευθείας ενισχύσεις των τραπεζών (επιβαρύνοντας με χρέη το κράτος) αλλά είναι μόνο κρατικές εγγυήσεις.
—- Ευτυχώς παραδέχεται έστω για αυτά που από τη καρδάρα του λέει, ότι αν οι τραπεζίτες βαρήσουν κανόνι, θα καταφεσωθεί το κράτος από τις εγγυήσεις που έδωσε, αφού θα μετατραπούν σε κρατικό χρέος.
—- Αμέσως μετά, ακόμα και αυτή την άμεση παραδοχή, τη ξανακάνει σκατά, λόγοντας ότι τις εγγυήσεις τις…. προβλέπει ο νόμος (ο κατοχικός νόμος) και άρα, δεν επιβαρύνεται ο Ελληνικός λαός!!!!!
—- Ο Χαζακης συνεχίζει να χυδαιολογεί, βγάζοντας πλέον αφρούς από το στόμα!!!!…. Έναν γιατρό ρε παιδιά…..
=== ΕΙΚΟΝΑ 2:  Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΧΑΖΑΚΗΣ και ολίγον Γαριμπάλδης και ολίγον… Λόξομπουργκ, σκαρφίζεται ο τρισάθλιος έναν εικονικό διάλογο με ανύπαρκτο «φίλο» για να προφασιστεί ….δική του απάντηση στον εαυτό του, για να συνεχίσει το χυδαιότατο υβρεολογίου του κατά του Σαρρή, ο οποίος ισχυρίζεται με απλά λόγια, ότι με τα τρία μνημόνια οι τράπεζες έχουν αρπάξει 93.000.000.000 € ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, αλλά και ότι το συνολικό φέσι εξ αιτίας ΚΑΙ των κρατικών εγγυήσεων είναι 230 – 238.000.000.000 €, αφενός διότι δόθηκαν υπέρ των ξένων δανειστών και αφετέρου διότι οι τράπεζες δεν έχουν ίδια κεφάλαια (καθαρή θέση) πάνω από 3 δις ΕΥΡΩ!!!!!! Δηλαδή, οι εγγυήσεις του κράτους δίδονται, για κάλυψη αντίστοιχου ύψους τραπεζικών χρεών, τα οποία τραπεζικά χρέη, είναι φύσει αδύνατον να εγγυηθεί την εξόφλησή του, η καθαρή κεφαλαιακή θέση των χρεοκοπημένων τραπεζών. Επομένως, αυτό το ιδιωτικό χρέος των τραπεζιτών, είναι άμεσα μετατρέψιμο σε δημόσιο χρέος, με την ανάληψη υποχρέωσης από το κράτος με τις εγγυήσεις που χάρισε στους τραπεζίτες.
ΚΑΖΑΚΗΣ -ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 3   === Για να σας το κάνει ο Μπαρμπανίκος πιο λιανά, σαν περιληππτικό μάθημα λαϊκής οικονομίας, σας θέτω το απλό θεώρημα-ερώτημα:  Ένας γνωστός σας θέλει να αγοράσει μια βίλα με δάνειο, αλλά δεν διαθέτει δικά του περιουσιακά στοιχεία, το δε ετήσιο εισόδημά του, είναι 4.000€ είναι παντρεμένος και τσίμα-τσίμα επιβιώνει στη φτώχεια του. Η τράπεζα θέλει διασφαλίσεις και απαιτεί από τον γνωστό σας, να της φέρει υπογραφές εγγυητού για το δάνειο που θα του δώσει, διότι δεν καλύπτεται από τον άφραγκο που θέλει δικιά του βίλα με δάνειο. Ο γνωστός σας, έρχεται και σας παρακαλά να υπογράψετε ως εγγυητής στη τράπεζα, για να μπορέσει να πάρει το δάνειο!!! Θα δεχθείτε να γίνεται εγγυητής του άφραγκου δανειολήπτη???? Αν πούμε ότι δεχόσαστε και υπογράφετε τη δανειακή σύμβαση του άφραγκου σαν εγγυητής, ποιος κατά τη γνώμη σας είναι ο πραγματικός οφειλέτης στη τράπεζα???? Ο άφραγκος δανειολήπτης ή ο εγγυητής του χρέους του άφραγκου δανειολήπτη???? Επειδή τη λύση του προβλήματος την έχω σε σκονάκι ως δημιουργός του προβλήματος λαϊκής οικονομίας, τις απαντήσεις να τις στείλετε στον Καζάκη, μπας και καταλάβει γιατί τον λέω χαϊδευτικά…. Χαζάκη.
  === ΕΙΚΟΝΑ 3:  Ο Καζάκης σε απόλυτη παράκρουση, εξακολουθεί να βρίζει χυδαιότατα και μέσα στη παραφροσύνη, ενώ μας είχε πει στην αρχή, ότι οι εγγυήσεις είναι απλά θεωρητικά χαρτιά και όχι χρήμα ρευστόν, παίζοντας και με τα δικά μας νεύρα, ουρλιάζει στον οχτρό του: «Τα 238 δις δεν δόθηκαν μονομιάς ως κρατικές εγγυήσεις, αλλά σταδιακά, αναχρηματοδοτώντας την…. ρευστότητα των τραπεζών!!!!!!!!!!!!!!!» ΓΚΟΥΛΠ!!!!… Μπλεγμένος ο δύστυχος αρχηγός της υποτιμούμενης δραχμής σε ένα απίστευτο πελαγοδρόμιο διχασμένης προσωπικότητας, αφενός συγκρούεται με το εγώ του και υιοθετεί βρίζοντας , τα 238 δις του Σαρρή, αλλά μυαλό δεν βάζει!!!! Ξεχνά τα δύο πρώτα μνημόνια, τα οποία μαζί με το τρίτο έδωσαν συνολικά 93.000.000.000 € ΡΕΥΣΤΟ στους αχόρταγους τραπεζίτες, και περιορίζεται μόνο στην άμεση χρηματοδότηση των 48,5 δις του τρίτου μνημονίου, λες και τα προηγούμενα τα ξοφλήσαμε!!!!
Λυπάμαι…. Η κατάσταση της ασθενούς οικονομίας είναι μη αναστρέψιμη…..
Αρχηγέεεεε!!!!….. Άσε τις αγριήλες και ΕΠΑΜε να θάψουμε το κόμμα γιατί θα μας φάει η μπόχα της αποσύνθεσης…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom