Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Φαεινή ιδέα του Ηλία Κασιδιάρη εφήρμοσαν τα "στρατεύματα" του Δένδια,που διέλυσαν τις προσυγκεντρώσεις στους γειτονικούς δήμους της Αθήνας


Την Τετάρτη 26-09-2012 πριν την απεργιακή πορεία στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν προληπτικές προσαγωγές, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν ελέγχους σε προσυγκεντρώσεις της απεργιακής πορείας απο καλέσματα συνελεύσεων γειτονιών στου Ζωγράφου, στο Παγκράτι και στη Δάφνη. 
Συνολικά έγιναν 129 προσαγωγές από τις οποίες οι 22 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Το απόγευμα της ίδιας μέρας επίθεση δέχτηκε και μικροφωνική συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες στου Ζωγράφου όπου χάρη στην δυναμική αντίδραση των συγκεντρωμένων αποφεύχθηκαν περισσότερες συλλήψεις. 
Η συγκέντρωση κατέληξε σε πορεία στους δρόμους της πόλης. 
Αυτή η νέα μέθοδος - τακτική αντιμετώπισης των απεργών είχε προταθεί στην Βουλή των Ελλήνων απο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Δείτε το βίντεο και τα όποια συμπεράσματα τα αφήνουμε αποκλειστικά σε εσάς.




από zografou.net 

Σχόλιο Ζείδωρον:Ακόμα κι αυτή την "ιδέα" (αλίμονο αν οι κουκουλοφόροι ξεκινάνε μαζί με τους διαδηλωτές της γειτονιάς!) οι πραιτωριανοί του Δένδια την εφήρμοσαν προβοκατόρικα σε βάρος του λαού που διαμαρτύρονταν κι όχι των κουκουλοφόρων - εμπρηστών!
Οπως είναι ήδη γνωστό προσήγαγαν μαθητές με σχολικές τσάντες,χωρίς μολότοφ και χωρίς κουκούλες.Τρανή απόδειξη ότι οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι και κείνη τη μέρα μπουκάρανε την ώρα που έπρεπε στη διαδήλωση της Αθήνας και πέτυχαν να τη διαλύσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom