Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη Κασιδιάρη,ενώ ο ίδιος κατέθεσε μηνύσεις σε Καννέλη,Δούρου,Δελατόλα και Ant1


Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη 
Πέντε χρόνια μετά από το περιστατικό στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν κάθισε ούτε και αυτή τη φορά στο εδώλιο αφού πήρε και πάλι αναβολή και θα εκδικαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο δικηγόρος του μέσω σημειώματος ζήτησε αναβολή γιατί έπρεπε να βρίσκεται στο Ναύπλιο για άλλη υπόθεσή του. Το δικαστήριο συνεδρίασε για να εξετάσει το αίτημα. Το οποίο τελικά αποδέχθηκε, με τη σημείωση ότι η αναβολή δε μπορεί να είναι μακροχρόνια αφού υπάρχει και ο κίνδυνος της παραγραφής, μιας και έχουν ήδη περάσει πέντε χρόνια από την επίθεση στου Ζωγράφου. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να ορίσει την εκδίκαση της υπόθεσης στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για την επίθεση εναντίον καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η επίθεση είχε γίνει το 2007 στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τον καθηγητή είχε τραυματίσει ομάδα νεαρών, χτυπώντας τον με μαχαίρι και γκλοπ. Του είχαν πάρει το πορτοφόλι κι άλλα αντικείμενα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο που φέρεται να είχε νοικιάσει ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με τον αριθμό κυκλοφορίας που κράτησαν αυτόπτες μάρτυρες.


Κατέθεσε μηνύσεις σε Καννέλη,Δούρου,Δελατόλα,Ant1
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού έληξε το αυτόφωρο και πέρασε ο κίνδυνος να συλληφθεί, πήγε στην εισαγγελία για να... περάσει στην αντεπίθεση. Κατέθεσε μηνύσεις κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, με αφορμή το ντροπιαστικό επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας με τα... νερά και τις σφαλιάρες.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδεία επτά ανδρών, που φορούσαν σκούρα ρούχα.
Όπως δήλωσε, η μήνυση κατά της Λιανας Κανελλη και της Ρένας Δούρου αφορά σε απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κινείται νομικά και κατά του ΑΝΤ1 για "παράνομη κράτηση", αλλά και του Αντώνη Δελατόλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.

Zήτησε και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αντώνη Δελατόλα, γγια να εντοπιστεί αν έγινε διάλογος με την προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου «και να ενημερωθεί η κοινή γνώμη αν ο δημοσιογράφος αποκαλεί την προϊσταμένη "Ελένη μου". Τότε θα διαπιστωθεί αν μιλάμε για προσβολή του θεσμού της δικαιοσύνης», όπως είπε. Ζητά επίσης να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και της Ελένης Ράικου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom