Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Οι Ελληνικές Κομματικές παραφυάδες της ξένης παραφυάδας

Το άρθρο που ακολουθεί γράφτηκε από το φίλο Αδη προεκλογικά,για την ακρίβεια Μ.Σάββατο,γι' αυτό και μας ξέφυγε.Μερικοί μπορεί να το θεωρήσετε υπερβολικό.Αν όμως βγάλουμε τις κομματικές παρωπίδες και δούμε κι αυτό που συμβαίνει με τις διερευνητικές εντολές σχηματισμού κυβέρνησης θα δούμε πόσο κοντά στην αλήθεια βρίσκεται.
Καλή ανάγνωση!
Ζείδωρον

Ο πατέρας μου πίστευε οτι ο Κ.Καραμανλής ήρθε στην Ελλάδα και δημιούργησε ένα νέο κόμμα,αυτό που και σήμερα υπάρχει ως Νέα Δημοκρατία. Επειδή όμως ποτέ δέν ακολούθησα αυτόν τον φανατισμό του ίσως αυτό μου άφησε την κρίση να μπορώ να αντιληφθώ οτι ο Κ.Καραμανλής, ο Γ.Παπανδρέου και όλοι οι άλλοι δήθεν ιδρυτές κομματάρχες Εθνοσωτήρες, δέν είχαν δημιουργήσει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε νέο και ούτε κάτι μόνοι τους.


Όλα αυτά συνέβησαν βάσει σχεδίου απο ξένες μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών που τους έφτιαξαν,πλήρωσαν να τους σπουδάσουν και τους διόρισαν εδώ να υπογράφουν για τα συμφέροντά τους.

Απόδειξη: Όλα είναι ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ κάποιου κόμματος ή μιάς επιχείρησης του εξωτερικού που συχνά τελούν την ολομέλειά τους στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ για να λάβουν την χρηματοδότησή τους, τις εντολές κτλ. Όλοι αυτοί οι φερόμενοι ως Πολιτικοί Αρχηγοί είναι απλοί Αντιπρόσωποι, η ακόμη καλλύτερα έμισθοι Υπάλληλοι. Σήμερα, κοινώς, προδότες.


Με τα κονδύλια που λαμβάνει ένας τέτοιος Υπάλληλος πληρώνει αδρά για να 
δημιουργήσει κατ' εντολή ένα κόμμα, να αγοράσει ψηφοφόρους και τέλος όλα αυτά να τα συντηρεί. Είναι απίθανο αυτό να το καταφέρει ένας απλός γνήσιος Πατριώτης εκτός εάν είναι Ωνάσης ή πολύ μα πολύ τετραπέρατος ή ότι άλλο απίθανο.

Ας δούμε στο ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ του Έλληνα το πώς αντιλαμβάνεται και τί σημαίνει για αυτόν να ανήκει σε ένα πολιτικό Ελληνικό Κόμμα. 

Ένα σύνολο ψηφοφόρων οι οποίοι για διάφορους ή κοινούς λόγους έχουν ταχθεί να υποστηρίζουν με την Ψήφο τους τον αρχηγό και τους συν αυτώ 
υποψηφίους, ώστε αυτό να εισέρχεται στην Βουλή. Μπορείτε να συμπεράνετε μόνοι σας την ποικιλία των κομμάτων εάν λάβετε υπ'όψιν τις εμπειρίες, τα βιώματα την ιστορία αλλα και αυτά τα καταλυτικά κατάλοιπα από τους πρόσφατους πολεμους. Εκεί θα διακρίνετε οτι η πρόθεση δέν είναι πλέον Πατριωτικη ή Εθνική αλλά εμφυλιακώς εχθρική. Αυτό σας το αναφέρω διότι το ΚΕΝΤΡΙΚΟ απαλλάσεται απο την συνεχή χρηματοδότηση εφόσον ο σκοπός του έχει γίνει πλεόν οικογενειακή φανατική υπόθεση. Μιά βεντετα.

Και ερχόμαστε στο κυρίως θέμα:
Έχουμε το ΚΕΝΤΡΙΚΟ που είναι ο κορμός, η επιχείρηση και π.χ. στην Ελλάδα ιδρύει το κόμμα-παραφυάδα με όνομα ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ. Μόνον η απώλεια ή μετατόπιση η αποχώρηση ψηφοφόρων απο τους ΜΠΟΥΦΟΥΣ είναι και ο μοναδικός λόγος για το οποίον μπορεί να ανησυχεί μελλοντικά το ΚΕΝΤΡΙΚΟ. Έχοντας ήδη έτοιμο σχέδιο για αυτήν την περίπτωση, ιδρύει τσάκα-τσάκα με αρχηγό έναν πρώην ΜΠΟΥΦΟ ένα νέο κόμμα-παραφυάδα της παραφυάδας και το ονομάζει ΟΙ ΜΑΠΕΣ. Έτσι συγκρατεί όλους τους ΜΑΠΕΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ
ώστε να μήν φύγουν σε άλλο κόμμα. 



Εάν στην πρώτη εκλογική ψηφοφορία αποτύχουν οι ΜΑΠΕΣ, στην δεύτερη ένα 90% σίγουρα θα ψηφίσουν πάλι ΜΠΟΥΦΟΥΣ. Κι έτσι σώζουν το μαγαζάκι τους 
κομμα-τι-άζοντας την Ελληνική Κοινωνία.

Βενζινέλοι, Σαν Μάρας ή σαν Σάρας, Τσίμπλες, Δρακουλογιάννες, Κουλουρβέληδες, Ξαναμμένοι,όλοι τους παλαβοί για την καρέκλα καλά επιλεγμένοι πανέτοιμοι να μας θυσιάσουν, αλλα όλοι τους μιά ακόμη και στημένη παραφυάδα της παραφυάδας ώ παραφυάδα επι πληρωμή. Ενέχυρό τους εγγύηση, οι ψηφοφόροι τους.
Θα παραδώσουν σκλάβους ανέργους και χαρατσωμένους χωρίς ιδιοκτησία είτε είναι ΜΑΠΕΣ είτε ΜΠΟΥΦΟΙ.
To ΚΕΝΤΡΙΚΟ σας εύχεται καλή Ψήφο και μετά καλό ψόφο.

από SeeGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom