Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Που 'ναι η μπάλα οέο;
Άλλαξε ο πολιτικός χάρτης σε Πάρο και Κυκλάδες

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πάρο
Στα αζήτητα το ΠΑΣΟΚ
«Αδύναμη» ΝΔ
Τρίτος ο Καμμένος
«Σπάσιμο» των εδρών, εξαφάνιση Ρήγα - Παπαμανώλη
Βρούτσης επανεκλέγεται, Συρμαλένιος, Βουτσίνος οι νέοι βουλευτές
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ
«Οι εκλογές της περασμένης Κυριακής στα νησιά μας επιφύλαξε μεγάλες εκπλήξεις για όσους πίστευαν ότι η παράδοση που θέλει τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα εξουσίας να καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις, θα συνεχιζόταν».

Καπέλωμα Τριβυζά σε εθελοντές
«Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πάρου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά ότι η δημοτική αρχή είναι απλός παρατηρητής των όσων συμβαίνουν στο νησί μας

Ψίθυροι... μετεκλογικοί
«Τιμή και δόξα στον ένα ηρωικό οπαδό του ΕΕΚ Τροτσκιστών στην Αντίπαρο. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση το κόμμα έχει μία σίγουρη ψήφο εκεί. Μα σε κάθε εκλογές σας λέω. Αν μιλάμε για πιστό οπαδό. Έτσι όμως και καμία φορά βρεθεί και δεύτερη ψήφος, μου μυρίζει διάσπαση».

«Το μνημόνιο είναι ευλογία» | Του Δ.Μ.Μ.
«Στο νησί μας για πρώτη φορά οι πολίτες ψήφισαν έχοντας μέσα τους συναίσθηση - πρώτιστα - το τι συμφέρει το σπιτικό τους και την τσέπη τους. Γύρισαν την πλάτη στα δύο κόμματα που μας κοροϊδεύουν επί δεκαετίες και ψήφισαν ελεύθερα με το χέρι στην καρδιά».

Οι αυτόκλητοι σωτήρες δεν έχουν πια την νομιμοποίηση... να μας σώσουν... | Του Χαρ. Μαλινδρέτου
«Η ψήφος του ελληνικού λαού την Κυριακή ήταν σαφώς αντιμνημονιακή. Οι εκλογές πέρασαν και όσοι δεν έλαβαν το μήνυμα είναι καταδικασμένοι».

Τι ακριβώς έγινε στις 6 Μαΐου; | Του Γ. Παπανικολάου
«Οι μπάρες στα διαγράμματα των exit-polls, το ύφος του Πρετεντέρη, το τρέμουλο της Τρέμη, το βλέμμα των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, θα μείνουν για πολλά χρόνια χαραγμένα στη μνήμη των περισσότερων».

Οι εκλογές και ο τουρισμός | Του Δημ. Καλανδράνη
«Η φετινή σεζόν είναι η πρώτη μετά τα φοβερά οικονομικά μέτρα που γονάτισαν τους Έλληνες πολίτες. και θα περιμένουμε να δούμε τις συνέπειες σε λίγους μήνες».

Ευχαριστίες της ΕΠΑΨΥ στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου
«Σημειώνουμε, ότι τα αιτήματα για παρακολούθηση από ειδικό ψυχικής υγείας στην Πάρο που παρέχει υπηρεσίες η κινητή μονάδα είναι διαρκώς αυξανόμενα, και λόγω της οικονομικής κρίσης και των κοινωνικών προβλημάτων που πολλοί κάτοικοι των νησιών αντιμετωπίζουν».

Τους ξεθέωσε στο τρέξιμο
ΑΟΠ - Θύελλα 4-1
«Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου όσο φτάνει το πρωτάθλημα στη λήξη του, τόσο περισσότερο «ανεβαίνει» αγωνιστικά, ενώ έχει και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 29 γκολ υπέρ της. Έτσι, το περασμένο Σάββατο πέτυχε μία ακόμα μεγάλη νίκη με 4-1 απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου στο γήπεδο της Παροικιάς».

Στο Final 4 οι νέοι του ΑΟΠ
«Συντριπτική νίκη με 4-0 πέτυχε η εφηβική ομάδα του ΑΟΠ την περασμένη Παρασκευή (4/5) το απόγευμα επί του Πανθηραϊκού, στο γήπεδο της Παροικιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom