Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Αποκαλύψεις του υφυπουργού Πάρι Κουκουλόπουλου για το νέο δάνειο της Βίλας Ζωγράφου..


Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την συζήτηση στη διαρκή επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητιέται η νέα ρύθμιση του δανείου της Βίλας Ζωγράφου για την οποία πανηγυρίζει ο Καλλίρης και οι συν αυτώ. Σε προηγούμενη ανάρτησή μας είχαμε κρατήσει χαμηλούς τόνους στην κριτική μας, μέχρι να βγάλουμε ασφαλή συμπέρασμα περί τίνος πρόκειται.

Από την δύσκολη θέση μας βγάζει ο ίδιος ο υφυπουργός εσωτερικών με τα όσα λέει στη Βουλή των Ελλήνων. Δηλώσεις που δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση.
Μέχρι το 6ο λεπτό κάνει μία γενική επισκόπηση της κατάστασης που λίγο πολύ είναι γνωστή, λέει όμως τα εξής αποκαλυπτικά για τη ρύθμιση του καλοκαιριού:
Έρχεται το κράτος, διαγράφει από τούδε και στο εξής το πρόβλημα που εκθέτει τη χώρα και το επιστρέφει σε αυτούς που ανήκει. Στους δήμους.
Θυμάστε τι έλεγε ο Καλλίρης τότε; Ε ακριβώς το αντίθετο λέει σήμερα ο Κουκουλόπουλος.


Συνεχίζει όμως ο υφυπουργός αναφερόμενος στην νέα σύμβαση.  Για να μη μένει καμία σύγχηση σε όσους παρακολουθούν τον συλλογισμό του, για να μην ψάχνονται με τραπεζικούς αλγόριθμους, για να μην μένει η παραμικρή αμφιβολία, αναφέρει λοιπόν επί λέξη ο υφυρπουργός στο 7ο λεπτό ότι

Με την νέα σύμβαση οι δήμοι μεγαλώνουν το χρέος τους. 

Στο τέλος θα έχουν υπερδιπλάσιο χρέος!!!


 Τα όσα λέει για τη Βίλα Ζωγράφου έχουν μεγάλη αξία από το 9.40 και μετά. Αλλά ακούστε καλύτερα μόνοι σας για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το 4.30 όπου ο υφυπουργός  αναρωτιέται:  Καλά πιστεύετε ότι ένας ΟΤΑ μπορεί να σταματήσει να πληρώνει το δάνειο και αυτό για την χώρα να μην σημαίνει τίποτα; Αυτό λέτε;
Ο υφυπουργός έχει πλήρη γνώση των όσων λέει. Το θέμα βέβαια είναι από ποια οπτική το κοιτάζει κανείς το θέμα. Από την αρχή του ξηλώματος ενός πουλόβερ απεχθών και παράνομων δανείων ή ως την αρχή του τέλους για τον νέο-ελληνικό πολιτισμό όπως θέλουν να το παρουσιάζουν οι μνημονιακές δυνάμεις;
http://zografoubloging.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom